Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

NIENHUIS MONTESSORI

Nienhuis Montessori είναι ένα από τα εμπορικά σήματα που παράγει η εταιρεία Heutink International, η οποία παρέχει τις καλύτερες παγκόσμιες εκπαιδευτικές μάρκες που προσανατολίζονται στην μάθηση μέσω του παιχνιδιού. Oι άνθρωποι της εταιρείας μαζί με ομάδα ειδικών εκπαιδευτικών , σχεδιάζουν και αναπτύσσουν καινοτόμα υλικά που στοχεύουν στην υποστήριξη και ανάπτυξη του παιχνιδιού. Όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και παιχνίδια βασίζονται σε διεθνώς αποδεδειγμένα προγράμματα σπουδών και μαθησιακούς στόχους, που σημαίνει ότι τα προϊόντα μας είναι πάντα υψηλής ποιότητας και προσανατολισμένα στις στοχευμένες ανάγκες και επιθυμίες του κοινού μας. Παράλληλα η εταιρεία παρέχει κατάρτιση και υποστήριξη  των εκπαιδευτικών αλλά και των συνεργατών της παγκοσμίως. Πιστεύουμε στην εκπαίδευση και τη συνεργασία! Εξάλλου η ανάπτυξη δεν είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να πετύχει μόνος του χωρίς συνεργασία! 

Σήμερα η εταιρεία συνεργάζεται με την “AMI” (ASSOCIATION MONTESSORI INTERNATIONALE) με σκοπό την επίτευξη μιας καινοτόμου στρατηγικής εταιρικής σχέσης και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τα παιδιά όλων των πολιτισμών και των διαφορετικών  κοινωνικοοικονομικών υποβάθρων, έτσι ώστε όλοι να βιώσουν την εκπαιδευτική προσέγγιση της μεθόδου της Maria Montessori.

H Maria Montessori πίστευε και υποστήριζε ότι τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα όταν ενδιαφέρονται πραγματικά για το αντικέιμενο – θέμα. Η φυσική τους περιέργεια τα οδηγεί να ανακαλύψουν με το δικό τους τρόπο κάθε τι. Όλα τα προϊόντα Montessori προάγουν τη φαντασία και αυξάνουν την διορατικότητα και δημιουργούν μια επιθυμία για ποιότητα! Εμπνέουν τα παιδιά να ψάξουν για κάτι ξεχωριστό! Όλοι οι υποστηρικτές της μεθόδου Montessori, πιστεύουμε στα δυνατά σημεία του κάθε παιδιού! Είναι στο χέρι τους να ανακαλύψουν το ταλέντο τους μαζί με εμάς!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Introduction To The Decimal System: Individual Beads Nylon

Αναπαράσταση του δεκαδικού συστήματος από το 1 έως το 1000.Το σετ περιλαμβάνει: 9 χάντρες μεμονωμένων μονάδων, 9 ράβδους των 10, 9 τετράγωνα των 100, 1 κύβο των 1000 και 4 ξύλινες κασετίνες
€270,00

Lacing Frame

Αυτά τα πλαίσια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση από παιδιά μικρότερης ηλικίας. Με στρογγυλεμένες άκρες και απλές συνδέσεις,για την εύκολη κατανόηση των μικρών παιδιών
€42,00

Large Number Cards 1-9000. Ξύλινα

Αποτύπωση των αριθμών 1-9000. Ξύλινοι αριθμοί για την κατανόηση μονάδων, δεκάδων, εκατοντάδων και χιλιάδων.
€89,00

Large Zipper

Αυτά τα πλαίσια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση από παιδιά μικρότερης ηλικίας. Με στρογγυλεμένες άκρες, μαλακό ύφασμα που μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί και απλές συνδέσεις,για την εύκολη κατανόηση των μικρών παιδιών
€82,00

Montessori Education

Βασικές αρχές της μεθόδου Montessori. Περιλαμβάνονται και αποτελέσματα πειραμάτων πρακτικών εφαρμογών της Marias Montessori.
€10,00

Multiplication Board Set

Ξύλινο παιχνίδι πολλαπλασιασμού
€55,00

Number Rods

Οι αριθμητικές ράβδοι εισάγουν τα παιδιά στην κατανόηση των ποσοτήτων από το 1-10 και στα αντίστοιχα ονόματα αριθμών. Μέσα από την εξερεύνηση του υλικού, τα παιδιά εξοικειώνονται με την αλληλουχία των αριθμών αλλά και με βασικές έννοιες αριθμητικής. Το σετ αποτελείται από 10 ξύλινες ράβδους, χωρισμένες σε μονάδες με εναλλασσόμενα χρώματα (κόκκινο και μπλε) και μήκους από 10 cm έως 1 μέτρο.
€210,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές