Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Αναμνηστικά δώρα έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Μπάλα Playfoam "Χαριτωμένα Ζωάκια"

Ψάξτε μέσα στο πολύχρωμο playfoam για να βρείτε ένα μικρό χαριτωμένο ζωάκι . . . Πακέτο που συνδυάζει κατασκευές με υλικό playfoam και συλλεκτικά ζωάκια. Στη σειρά κυκλοφορούν 12 διαφορετικά ζωάκια και από 1 σε χρυσή έκδοση. Συλλέξτε τα όλα ....!
€5,00

Μπάλα για τον αστράγαλο

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για το συντονισμό των ποδιών. Απαιτείται συγχρονισμός 3 κινήσεων (κυκλική κίνηση, αναπήδημα, περιστροφή). Σε ποικιλία χρωμάτων. Πωλείται ανά τεμάχιο.Διάμετρος δαχτυλιδιού: 16cm και μπάλας: 8cm. Πωλείται ανά τεμάχιο
€5,00

Μπάλα μπάσκετ Νο 5

Μπάλα από καουτσούκ, πολύ ανθεκτική κατασκευή. Περιφέρεια 65-67εκ. Σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας! Σε 6 διαφορετικά, ζωντανά χρώματα. (Πωλείται ανά τεμάχιο)
€10,00

Μπουλντόζα

Μπουλντόζα σε έντονα χρώματα, από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Προσφέρεται για ατελείωτο παιχνίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και βοηθάει στην ανάπτυξη της φαντασίας. Μήκος: 30cm
€13,00

Ντέφι.

Ντέφι. Ξύλινο με 6 ζευγάρια μεταλλικά κύμβαλα.
€8,00

Ξύλινη κλειδοθήκη για διακόσμηση.

Ξύλινη κλειδοθήκη για διακόσμηση. Διαστάσεις: 300x170x20mm. Μπορείτε να τη ζωγραφίσετε ή να κολλήσετε πάνω της διάφορα διακοσμητικά. Κρεμάστε τη και χρησιμοποιήστε τη καθημερινά.
€3,50

Ξύλινη μαργαρίτα για διακόσμηση.

Ξύλινη μαργαρίτα για διακόσμηση. μανταλάκια για διακόσμηση. Διαστάσεων 24x8εκ. Ζωγραφίστε την και χρησιμοποιήστε την για διακόσμηση, μικρο δωράκι κτλ.
€1,00

Ξυλοπόδαρα.

Ξυλοπόδαρα. Κυλινδρικού σχήματος, πλαστικά ξυλοπόδαρα, ελαφριά και ιδιαίτερα σταθερά για εξάσκηση ισορροπίας. Διαστάσεις: 12,5x10,5cm και ύψος σχοινιού 60cm.
€6,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές