Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Αναμνηστικά δώρα έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Περλέ νερομπογιές.

Περλέ νερομπογιές. 12 λαμπερά χρώματα και πινέλο.
€3,20

Πεταλοειδής μαγνήτης.

Πεταλοειδής μαγνήτης. Μεγάλος, πλαστικός, πεταλοειδής μαγνήτης σε διάφορα χρώματα, ιδιαίτερα ανθεκτικός με εργονομική λαβή εύκολος στη χρήση για τα μικρά παιδιά διαστάσεως 12,5cm.
€5,00

Πλαστικό όχημα

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε όπου θέλετε με το αγαπημένο σας όχημα! Μήκος οχήματος: 17cm
€5,00

Ποτηράκια - Φόρμες

Ποτηράκια - Φόρμες από ΒΙΟ πλαστικό! Καθένα από τα 7 ποτηράκια δεν περιέχει καμία επικίνδυνη χημική ουσία και είναι 100% ανακυκλώσιμο! Τα ποτηράκια ενδείκνυνται για κατασκευές, για παιχνίδι στην άμμο αλλά και στο μπανάκι. Χρησιμοποιούνται σαν φόρμες για κουλουράκια, πλαστελίνη και πηλό και βοηθούν στην αναγνώριση των χρωμάτων και στην εκμάθηση των εννοιών μικρότερο - μεγαλύτερο. Ύψος ολοκληρωμένης στοίβας: 32cm
€18,00

Σετ ζαχαροπλαστικής

Ένα πλαστικό σετ ζαχαροπλαστικής για ατελείωτες ώρες δημιουργίας. Αφήστε τη φαντασίας σας ελεύθερη και φτιάξτε όποιο γλυκό θέλετε. Το σετ περιλαμβάνει συνολικά 12 τεμάχια.
€15,00

Σκοινάκι ρυθμικής

Σκοινάκι ρυθμικής εύκαμπτο μήκους 260 cm όπου μπορεί να αυξομειωθεί με μαλακές λαβές.
€2,50

Στρογγυλή ρακέτα με μπαλάκι

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για βελτίωση του συντονισμού χεριού ματιού. Μια πανάλαφρη ρακέτα που λειτουργεί και σαν τραμπολίνο. Διάμετρος 30εκ.(η συσκευασία περιλαμβάνει 1 ρακέτα και 1 μπαλάκι)
€10,00

Υφασμάτινη κασετίνα με φερμουάρ

Υφασμάτινη κασετίνα με φερμουάρ διαστάσεων 250x100x10mm. Ζωγραφίστε τη, διακοσμήστε τη και χρησιμοποιήστε τη καθημερινά.
€3,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές