Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Αναμνηστικά δώρα έως 10€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Πεταλοειδής μαγνήτης.

Πεταλοειδής μαγνήτης. Μεγάλος, πλαστικός, πεταλοειδής μαγνήτης σε διάφορα χρώματα, ιδιαίτερα ανθεκτικός με εργονομική λαβή εύκολος στη χρήση για τα μικρά παιδιά διαστάσεως 12,5cm.
€5,00

Σετ μεγεθυντικός φακός και λαβίδα.

Εξερευνήστε τον κόσμο γύρω σας χρησιμοποιώντας τον πλαστικό μεγεθυντικό φακό και τη λαβίδα. Από υψηλής ποιότητας πλαστικό, ιδιαίτερα ανθεκτικό. Σε διάφορα χρώματα. Μήκος λαβίδας : 15cm και φακού : 20cm.O φακός έχει εργονομική λαβή και μπορεί να σταθεί και μόνος του για την τοποθέτηση αντικειμένων από κάτω. Ιδανικό δώρο για μικρούς εξερευνητές!!!
€10,00

Σκοινάκι ρυθμικής

Σκοινάκι ρυθμικής εύκαμπτο μήκους 260 cm όπου μπορεί να αυξομειωθεί με μαλακές λαβές.
€2,50

Στρογγυλή ρακέτα με μπαλάκι

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για βελτίωση του συντονισμού χεριού ματιού. Μια πανάλαφρη ρακέτα που λειτουργεί και σαν τραμπολίνο. Διάμετρος 30εκ.(η συσκευασία περιλαμβάνει 1 ρακέτα και 1 μπαλάκι)
€10,00

Υφασμάτινη κασετίνα με φερμουάρ

Υφασμάτινη κασετίνα με φερμουάρ διαστάσεων 250x100x10mm. Ζωγραφίστε τη, διακοσμήστε τη και χρησιμοποιήστε τη καθημερινά.
€3,00

Φωτεινό σπιτάκι.

Φωτεινό σπιτάκι. Ξύλινο, διαστάσεων 110x100x145mm. Με επάλληλες στρώσεις από χαρτί περγαμηνής από το εσωτερικό και εξοπλισμένο με ένα ελαφρύ φως led θα μεταμορφωθεί σε ένα φωτεινό σπιτάκι!
€2,50
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές