Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Μοντελισμός
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Play Foam

Υλικό εύκολο στη χρήση από τα μικρά παιδιά. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Δεν λερώνει τα χέρια, τα ρούχα και δεν διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Σετ 6 τεμαχίων σε “τουβλάκια” 7x10cm σε 6 διαφορετικά χρώματα. Θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας:
€15,00

Play Foam "Κατασκευή κολιέ"

Φτιάξε το δικό σου κολιέ. Υλικό εύκολο στη χρήση από τα μικρά παιδιά. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Δεν λερώνει τα χέρια, τα ρούχα και δεν διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Σετ 8 τεμαχίων σε “τουβλάκια” 6,5x3,5x5cm σε 7 διαφορετικά χρώματα και 1 καλούπι για κολιέ. Θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας:
€17,00

Playfoam “Μαθαίνω αριθμούς”

8 διαφορετικά χρώματα και 13 κάρτες διπλής όψεως για εκμάθηση των αριθμών και των ποσοτήτων. Διαστάσεις κάρτας : 13x18cm.
€24,00

Βερνίκι.

Βερνίκι. Γρήγορου στεγνώματος γυαλιστερό βερνίκι για όλες τις επιφάνειες. Για ματ τελείωμα προσθέστε 50% νερό. Τα πινέλα μετά τη χρήση μπορούν να καθαριστούν με οινόπνευμα. Μπουκάλι των 500ml.
€14,00

Καλούπια πηλού και γύψου

Καλούπια πηλού και γύψου
€6,00

Καφές πηλός 10kgr

Καφές πηλός 10kgr. Φυσικός πηλός ιδανικός για μοντελισμό. Δουλεύεται εύκολα με το χέρι καθώς και με διάφορα εργαλεία. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Για να σταθεροποιηθεί πρέπει να ψηθεί στο φούρνο.
€17,00

Λευκός πηλός 10kgr

Λευκός πηλός 10kgr.Καφές πηλός 10kgr. Φυσικός πηλός ιδανικός για μοντελισμό. Δουλεύεται εύκολα με το χέρι καθώς και με διάφορα εργαλεία. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Για να σταθεροποιηθεί πρέπει να ψηθεί στο φούρνο.
€17,00

Μικρό τραπέζι πολυδραστηριοτήτων.

Μικρό τραπέζι πολυδραστηριοτήτων. Ολοκληρώνεται με 4 διαφανή κουτιά και ξύλινα καπάκια που το μετατρέπουν σε κανονικό τραπέζι.Τροχήλατο όπου τα 2 από τα 4 ροδάκια σταθεροποιούνται. Από μελαμίνη και καπάκια σε κόκκινη και μπλε λάκα. Διαστάσεις: 107x57x48cm.
€340,00

Πλαστελίνη βασικά χρώματα

Βασικά χρώματα. 6 τεμάχια των 250gr σε 6 διαφορετικά χρώματα.
€17,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές