Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Υφασμάτινη τσάντα για λουλούδια με πλαστικό στο εσωτερικό της.

Υφασμάτινη τσάντα για λουλούδια με πλαστικό στο εσωτερικό της. Διαστάσεων 110x100x60mm, βαμβακερή, πλενόμενη. Διακοσμήστε τη και χαρίστε τη δώρο μαζί με λουλούδια σε αγαπημένα σας πρόσωπα!
€3,50

Υφασμάτινο μικρό πορτοφολάκι με φερμουάρ.

Υφασμάτινο μικρό πορτοφολάκι με φερμουάρ. Βαμβακερό, διαστάσεων 140x160mm. Ζωγραφίστε το με το δικό σας μοναδικό τρόπο και χαρίστε το στη φίλη σας!
€3,50

Υφασμάτινο νεσεσέρ

Υφασμάτινο νεσεσέρ διαστάσεων 200x100x100mm. Βαμβακερό με πλαστικό στο εσωτερικό για πολλές χρήσεις. Μπορείτε να τη ζωγραφίσετε ή να τη διακοσμήσετε με διάφορα υλικά όπως πούλιες, κουμπιά, χρυσόσκονη, glitter κτλ.Ιδανικό δώρο για τη μαμά, το μπαμπά ή το φίλο σας!
€4,00

Υφασμάτινο σακίδιο ώμου.

Υφασμάτινο σακίδιο ώμου. Διαστάσεων 330x260mm, βαμβακερό, πλενόμενο. Ζωγραφίστε το, διακοσμήστε το με διάφορα υλικά και χρησιμοποιήστε το καθημερινά!
€5,50

Υφασμάτινο τσαντάκι που σουρώνει στην κορυφή.

Υφασμάτινο τσαντάκι που σουρώνει στην κορυφή. Διαστάσεων 170x200mm, βαμβακερό, πλενόμενο. Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε με μπογιές υφάσματος ή να τα διακοσμήσετε με διάφορα υλικά.
€2,00

Φαναράκι.

Φαναράκι. Δώστε φως και οι αισθήσεις σας θα απογειωθούν! Είτε πρόκειται για το σπίτι ή τον κήπο ένα φαναράκι είναι απλά τέλειο για κάθε περίσταση. Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και παίξτε με το φως! Ξύλινο διαστάσεων 120x120x140mm
€2,50

Φάτνη.

Φάτνη. Ξύλινη φάτνη διαστάσεων 150x60x105mm. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κεριού.
€3,50

Φορτηγάκι παραδόσεων.

Φορτηγάκι παραδόσεων. Παιχνίδι τοίχου που αποτελεί από μόνο του μια σύντομη ιστορία που διαδραματίζεται με βοηθούς τα παιδιά. Ο μικρός οδηγός πρέπει να οργανώσει όλα τα πακέτα πριν ξεκινήσει η παράδοσή τους. Με σύστημα αυτοδιόρθωσης κάτω από την πόρτα του οδηγού.. Διαστάσεις:600x415x20mm.
€100,00

Φορτηγό

Φορτηγό, διαστάσεων 18,5x14,5x16cm από πολύ ανθεκτικό πλαστικό. Κατάλληλο τόσο για εσωτερικό χώρο όσο για εξωτερικό.
€7,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές