Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Βιβλίο Πρωτοκόλλου Αλληλογραφίας 200Φ

Κωδικός προϊόντος: BPA20025X35
Κατασκευαστής: Δ. ΚΛΕΙΔΑΣ & ΣΙΑ
Βιβλίο Πρωτοκόλλου Αλληλογραφίας 100 φύλλων, με σκληρό δερματόδετο εξώφυλλο. Διαστάσεις: 25x35cm Σύμφωνο με το ισχύον Προεδρικό Διάταγμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Τηλεφωνήστε για τιμή
Εικόνα για τον εκδότη Δ. ΚΛΕΙΔΑΣ & ΣΙΑ

Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι»:

Αναγνωρίζεται στο χώρο του εκπαιδευτικού υλικού από το 1979!

Στο επίκεντρο της δέσμευσής μας είναι η διάθεση κατάλληλου υλικού προσαρμοσμένου σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού , τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Στην επιλογή των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνονται εκπαιδευτικά παιχνίδια και ειδικά θεραπευτικά εκπαιδευτικά πακέτα.

Η επιλογή της ποιότητας και της εκπαιδευτικής αξίας των προϊόντων μας σημαίνει επένδυση στο μέλλον των παιδιών!!!

Από το 1979 η εταιρεία μας συμβάλλει ενεργά με τα προϊόντα της σε Νηπιαγωγεία, Παιδικούς σταθμούς, σχολεία Ειδικής Αγωγής και άλλους φορείς δημόσιους και ιδιωτικούς , στην εκπαιδευτική πρόοδο και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών με παιδαγωγικά παιχνίδια κατασκευασμένα από ασφαλή και φιλικά στο περιβάλλον υλικά.

Η εκπαιδευτική – μορφωτική διαδικασία μπορεί να είναι το ίδιο ή και περισσότερο αποτελεσματική όταν υλοποιείται με όρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Με την γνώση τους και την εμπειρία τους οι άνθρωποι της εταιρείας μας είναι σε θέση να δημιουργούν ολοκληρωμένες προτάσεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν επί πλέον συνθήκες ψυχαγωγίας και μάθησης με δημιουργική απασχόληση ακόμα και για μεγάλα παιδιά!

Η εκπαιδευτική πρόοδος και ευτυχία κάθε παιδιού αποτελούν «καρδιά» των δραστηριοτήτων μας!!!