Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Γεγονότα της ζωής.

Κωδικός προϊόντος: 5758
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
Γεγονότα της ζωής. Γέννηση, πρώτη μέρα στο σχολείο, μετακόμιση, εξετάσεις, θάνατος συγγενή ή φίλου, πρώτη μέρα στη δουλειά, αρρώστια, ατύχημα, είναι μερικά από τα θέματα που φαίνονται στις φωτογραφίες. 36 ιδιαίτερες, πραγματικές φωτογραφίες διάστασης Α5 που προωθούν τη συζήτηση, την ανάπτυξη συναισθημάτων, και τη διήγηση προσωπικών εμπειριών.
€65,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 10+
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 10+