Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Διαχωριστικό Μεγάλη πόρτα.

Κωδικός προϊόντος: 372526
Κατασκευαστής: NATHAN
Μεγάλη πόρτα. Πολύ σταθερή από μασίφ ξύλο, ανοιγοκλείνει αθόρυβα και μπορεί να μείνει μόνιμα κλειστή χάρη σε ένα έλασμα που έχει. Με σύστημα ασφαλείας για την αποφυγή τραυματισμών των δαχτύλων. Από φυσικό λουστραρισμένο ξύλο πάχους 15mm και πόρτα από MDF με μπλε χρώμα και πράσινο τυπωμένο σχέδιο. Διαστάσεις: 144x36cm πόρτα: 59,5x80cm
€310,00
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!