Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Ελληνικά Μαγνητικά Γράμματα

Κωδικός προϊόντος: 021105
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ξύλινη κασετίνα με 207 μαγνητικά ελληνικά γράμματα, από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό.Το σετ περιλαμβάνει κεφαλαία και πεζά γράμματα, τονιζόμενα, δίφθογγους, κτλ.
40,00 €
67,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

ARK Grabber Hard

Τα εργαλεία μάσησης Grabber είναι σχεδιασμένα ώστε τα παιδιά να μπορούν να τα κρατούν μόνα τους. Ικανοποιούν την ανάγκη τους να μασάνε και εξυπηρετούν ασκήσεις στόματος και σωστής τοποθέτησης της γλώσσας Η χρήση τους βοηθά σημαντικά την ενδυνάμωση των σιαγόνων. Σε πράσινο χρώμα σκληρό
19,00 €

Πηδώντας στο Ποτάμι με τον Κροκόδειλο

Τα παιδιά διασχίζουν το ποτάμι και μαθαίνουν χρώματα, σχήματα και τους αριθμούς από το 1 έως το 10. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ψυχοκινητικής ιδιαίτερα ελκυστικό για τα μικρά παιδιά. Το σετ περιλαμβάνει 1 τάπητα από βινύλιο (2,5mx75cm), 2 μαλακούς κύβους (ακμής: 12cm) και 40 μάρκες ζώων.
52,00 €

Ark's Stick Σκληρό

Κατασκευασμένο στις Η.Π.Α., το ARK’s Brick Stick Textured Chew Necklace παρέχει ένα ασφαλές και διακριτικό κολιέ για άτομα που έχουν την τάση να μασούν. Βοηθάει την έντονη άσκηση του στόματος και των γύρω υποδομών και βοηθάει πολύ τα παιδιά που επιθυμούν συνέχεια να μασούν κάτι, να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. Διατίθεται σε 3 επίπεδα σκληρότητας.
30,00 €