Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ιδέες για Βάπτιση
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Καρότσι

Καρότσι με ξύλινο σκελετό και βαμβακερό ύφασμα με πλαστικές πολύ ισχυρές ρόδες με επικάλυψη λάστιχου. Ύψος: 56cm
65,00 €

Educo-Κουδουνίστρα Κύλινδρος

Πολύχρωμος κύλινδρος με κουδουνάκι για ηχητικό ερέθισμα. Ενθαρρύνει την κίνηση και ενδυναμώνει τους μύες.
16,00 €

Educo-Κούκλα Δραστηριοτήτων Ed

Βαμβακερή, πλενόμενη κούκλα (ύψους: 53cm) πάνω στην οποία τα παιδιά μαθαίνουν διαφορετικά είδη κουμπωμάτων (κορδόνια, ζώνη, φερμουάρ, κουμπί και άλλα). Μπορεί να γίνει ο φίλος κάθε παιδιού!
47,00 €

Educo-Κουκλόσπιτο

Ξύλινο, πολύ σταθερό κουκλόσπιτο, για χρήση από πολλά παιδιά συγχρόνως. Είναι 2 επιπέδων και διαθέτει μπαλκονάκι με υφασμάτινα λουλούδια. Τα πολλά ανοίγματα που περιέχει κάνουν εύκολη τη χρήση του ακόμα και από τα μικρότερα παιδιά. Διαστάσεις: 60x35x56cm Με την αγορά του κουκλόσπιτου δώρο το extra σετ για το κουκλόσπιτο 525017.
160,00 €

Educo-Κουτί με θήκες

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι που ενισχύει το συντονισμό ματιού-χεριού, τη λεπτή κινητικότητα και τον προσανατολισμό στο χώρο και εξοικειώνει τα παιδιά με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
35,00 €

Educo-Κουτί με μπαλάκι 1

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι για παιδιά από μόλις 7 μηνών. Οι μικροί μας φίλοι ενισχύουν το συντονισμό ματιού-χεριού και εξοικειώνονται με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε.
30,00 €

Educo-Κουτί με μπαλάκι 2

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδι που ενισχύει το συντονισμό ματιού-χεριού, τη λεπτή κινητικότητα και τον προσανατολισμό στο χώρο και εξοικειώνει τα παιδιά με την ιδέα ότι κάποια αντικείμενα υπάρχουν, ακόμα και αν δεν τα βλέπουμε. Είναι λίγο δυσκολότερο από το Κουτί με μπαλάκι 1 (90199) γιατί απαιτείται η επιπλέον κίνηση του ανοίγματος του συρταριού προκειμένου να εντοπιστεί το μπαλάκι.
30,00 €

Educo-Κουτί Σχημάτων

Ξύλινο, μοντεσσοριανό παιχνίδια για την εκμάθηση βασικών σχημάτων και την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και του συντονισμού ματιού-χεριού.
35,00 €

Educo-Μεγάλο Πάρκινγκ

Ξύλινο 2 επιπέδων με χειροκίνητο ασανσέρ, μπάρα, σταθμό καυσίμων, συνεργείο. Διαστάσεις: 77x50x47cm
172,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές