Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ιδέες για τα Χριστούγεννα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Κουτάκια για διακόσμηση.

Κουτάκια για διακόσμηση. 10 κουτάκια διαφορετικού σχήματος από σκληρό χαρτόνι διαστάσεων 10x6x5cm. Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε ή να τα διακοσμήσετε με διάφορα υλικά.
€25,00

Κρεμαστά χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Κρεμαστά χριστουγεννιάτικα στολίδια. 8 διαφορετικά πλαστικά διάφανα στολίδια. Μπορούν να διακοσμηθούν με μπογιές glitter, διακοσμητικά, χάντρες κτλ και να κρεμαστούν. Μέση διάσταση: 10x7cm
€8,00

Μαρκαδόροι glitter.

Μαρκαδόροι glitter. 6 γυαλιστεροί μαρκαδόροι ιδανικοί για εορταστικά προγράμματα χειροτεχνίας και για τη διακόσμηση καρτών και αντικειμένων. Σε έντονα λαμπερά χρώματα, καθαρίζουν με νερό. 10ml o καθένας.
€7,00

Μεταλλικοί μαρκαδόροι.

Μεταλλικοί μαρκαδόροι. Για να διακοσμήσετε διάφορες επιφάνειες όπως χαρτί, χαρτόνι, μέταλλο, πλαστικό, γυαλί. Καθαρίζονται με νερό πριν στεγνώσουν. Σετ 5 χρωμάτων μήκους 13,5cm και διαμέτρου 5mm.
€12,00

Μπάλες πολυστυρενίου.

Μπάλες πολυστυρενίου. (φελιζολ πολύ καλής ποιότητας) Σετ 50 τεμαχίων διαμέτρων 60,80 και 100mm.
€22,00

Μπογιά για τζάμι.

Μπογιά για τζάμι. Έτοιμη για χρήση, καθαρή μπογιά για γυαλί, μεμβράνη, αλουμίνιο κτλ (γενικά επιφάνειες χωρίς πόρους). Μπορεί να αραιωθεί και δουλεύεται με πινέλο. Αναμειγνύεται με βερνίκι για περισσότερη γυαλάδα. Οι μπογιές για τζάμι είναι βιολογικές και καθαρίζονται εύκολα. 6 χρώματα 250ml το καθένα σε γαλάζιο, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, φούξια, μαύρο.
€45,00

Μπουκαλάκια μπογιάς με glitter.

Μπουκαλάκια μπογιάς με glitter. 6 μπουκαλάκια διαφορετικών χρωμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαρκαδόροι λόγω της λεπτής μύτης που έχουν. Ιδανικά για διάφορες επιφάνειες όπως: χαρτί, χαρτόνι, ξύλο, μέταλλο, ύφασμα, πλαστικό. Καθαρίζονται με νερό πριν στεγνώσουν.
€30,00

Μπρελόκ “αγγελάκι”.

Μπρελόκ “αγγελάκι”. Ξύλινο, διαστάσεων: 100x5 mm. Το μπρελόκ απομονώνεται και χρησιμοποιείται αυτόνομα.
€2,00

Ξύλινα αστέρια

Έξι ξύλινα αστέρια για διακόσμηση. Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε ή να τα διακοσμήσετε με διάφορα υλικά και να τα κρεμάσετε στο δέντρο σας. Διάσταση κάθε αστεριού: 11cm.
€6,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές