Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κάρτες Γραφικών Δραστηριοτήτων

Κωδικός προϊόντος: 342217
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένα εκπαιδευτικό πακέτο με 30 κάρτες γραφικών δραστηριοτήτων που βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν άνεση και ευκολία με τις γραφικές κινήσεις. Τα αντικείμενα πάνω στις καρτέλες παράγουν ανάλογα σχήματα. Στις κάρτες περιλαμβάνονται λοξές, ίσιες, μικρές και ίσιες, μεγάλες, αραιές γραμμές και άλλα προγραφικά σχήματα που βοηθούν στο σχηματισμό γραμμάτων. Συνδυάζονται με τον κωδικούς: 305105, 387102 Διαστάσεις: 30x20,5cm
35,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Διαφάνειες Γραφικών

Διαφανείς, πλαστικές πλάκες για χρωματιστά μολύβια και μαρκαδόρους νερού. Οι γραμμές μπορούν να σβηστούν χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή υγρό πανί. Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφάνειες που συνδυάζονται με τους κωδικούς 342217, 387102. Διαστάσεις: 30x21cm
23,00 €

Διάταξη χώρου Πόλη

Ταξινόμηση, ομαδοποίηση, παράταξη, προσανατολισμός είναι μερικές από τις έννοιες που καλύπτει αυτό το παιχνίδι. Οι κάρτες δραστηριοτήτων είναι διαφορετικής δυσκολίας και απαιτούν αναπαραγωγή της εικόνας λαμβάνοντας υπόψιν τη διάταξη του χώρου, το συνδυασμό χρωμάτων και τη θέση του κάθε αντικειμένου. Το σετ περιλαμβάνει 45 κάρτες-μοντέλα, 14 ξύλινα αντικείμενα και 1 βάση.
25,00 €

Ξύλινο παζλ λογικής Προσανατολισμός στο χώρο

Ξύλινος πίνακας διπλής εισόδου με θέμα τον προσανατολισμό στο χώρο. Ενισχύει τη λογική σκέψη. Διαστάσεις: 21x21x0,7cm
14,00 € 18,00 €