Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

USB-stick με 40 pdf δραστηριοτήτων για ψαλίδι

Κωδικός προϊόντος: PDSS-USB
Διαθεσιμότητα: 3 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: PETA (UK) Ltd
USB-stick πολύγλωσσο με 4 αρχεία σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά που συνοδεύουν ένα πλήρες πακέτο καρτών εργασίας ως έγγραφα PDF. Υλικό το οποίο συντάχθηκε από 2 κορυφαίους εργοθεραπευτές και παιδιάτρους με 14 διαφορετικά στάδια ανάπτυξης δεξιοτήτων με χρήση ψαλιδιού, μέσω ασκήσεων προοδευτικής δυσκολίας. Το USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή και επιτρέπει την εκτύπωση των ασκήσεων προοδευτικής δυσκολίας. Συνολικά, περιλαμβάνονται 40 αρχεία PDF, ιδανικά για εργοθεραπευτές ή επαγγελματίες στο χώρο της ειδικής αγωγής αλλά και εκπαιδευτικών νηπιαγωγείων και των πρώτων τάξεων του δημοτικού.
18,00 €
Εικόνα για τον εκδότη PETA (UK)  Ltd

Η Peta είναι μια δεύτερης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1976.
Ο ιδρυτής της, Lionel Crockett, ήταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας ο οποίος, αφού σχεδίασε το πρώτο ψαλίδι Easi-Grip®, επικοινώνησε με Εργοθεραπευτές έτσι ώστε να κατανοήσει την ποικιλία των ειδικών αναγκών των παιδιών και των ενηλίκων με σωματικές αναπηρίες. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη ενός ευρέως φάσματος προσαρμοσμένων ψαλιδιών.
Περα από τα ειδικά ψαλίδια, η εταιρεία έχει σχεδιάσει μια σειρά από Easi-Grip® εργαλεία κήπου μαχαίρια κουζίνας και σκεύη. Με τα προϊόντα της, προσφέρει ιδιαίτερα ωφέλη σε όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και ικανότητας.
Σήμερα η εταιρεία ανήκει και διοικείται από την κόρη του Lionel, Genny Crockett η οποία έχει χτίσει μια αφοσιωμένη και επιτυχημένη ομάδα. Εξάγει σήμερα το 60% των προϊόντων της σε διανομείς σε όλο τον κόσμο κάνοντας την καθημερινή διαβίωση των ανθρώπων με ειδικές σωματικές αναπηρίες πολύ πιο εύκολη!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Atelier Geoplans

Εκπαιδευτικό παιχνίδι με δραστηριότητες προοδευτικής δυσκολίας, για την αναγνώριση των γεωμετρικών σχημάτων και το σχεδιασμό μοτίβων.
50,00 €

Λαβίδα Squeezy

Πλαστική λαβίδα που βοηθάει στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας. Επίσης, αποτελεί ιδανική προγραφική δραστηριότητα, ώστε τα παιδιά να πιάσουν το μολύβι εύκολα και άνετα. Μήκος: 12cm
3,50 €

Λαβή για μολύβι

Μεγάλη, άνετη λαβή που βοηθάει τη σωστή τοποθέτηση των δακτύλων κάθε φορά. Ο σχεδιασμός της καθιστά δύσκολο να τοποθετηθούν λάθος τα δάχτυλα.
4,50 €