Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κουτί Μέτρησης 1

Κωδικός προϊόντος: 388417
Κατασκευαστής: NATHAN
Το εργαστήρι αυτό παρέχει στα παιδιά τις πρώτες δραστηριότητες μέτρησης. Τα παιδιά μαθαίνουν να μετρούν, να φτιάχνουν σύνολα, να διαβάζουν τους αριθμούς από το 1 εώς το 5 και να κατανοούν την αξία τους. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ξύλινα ζώα και συμβολικές ψηφίδες. Το κουτί περιέχει 2 πλαστικά κουτιά μέτρησης, 36 κάρτες δραστηριοτήτων, 40 ξύλινα ζωάκια και 43 πλαστικές ψηφίδες.
50,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Άβακες εργαστήρι 2

Με το υλικό αυτό γίνεται εισαγωγή στις έννοιες της ταξινόμησης μέσω του χειρισμού αντικειμένων. Τα παιδιά τοποθετούν σε στήλες χάντρες 10 σχημάτων και 10 χρωμάτων σύμφωνα με τις κάρτες μοντέλα. Το σετ περιλαμβάνει 2 πλαστικούς άβακες, 42 κάρτες μοντέλα, 87 χάντρες σε 10 σχήματα και 10 χρώματα.
47,00 €

Toporama

Υλικά που θέτουν τα θεμέλια διαφόρων εννοιών που συνδέονται με την οργάνωση του χώρου ιδιαίτερα τις σχετικές θέσεις του προσανατολισμού, τη συμμετρία και τη διάκριση του εμπρός και του πίσω φόντου. Τα κομμάτια αναπαριστούν φιγούρες γνωστές στα μικρά παιδιά. Το σετ περιέχει 2 ξύλινες βάσεις, 24 κάρτες μοντέλα, 14 ξύλινες φιγούρες και 6 διαφανείς βάσεις.
47,00 €

Farandole

Μια μικρή φάρμα που αποτελείται από ποικιλία ξύλινων κομματιών για την εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας. Το κάθε κομμάτι έχει 2 τρύπες έτσι ώστε να περνιέται σε κορδόνι. Το παιχνίδι παίζεται ελεύθερα ή αντιγράφοντας τις κάρτες μοντέλα. Το σετ περιλαμβάνει 20 ξύλινα κομμάτια, 30 κάρτες-μοντέλα (33x11cm) και 2 κορδόνια (μήκους: 2m).
42,00 €