Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μεγάλα ζάρια ιστοριών

Κωδικός προϊόντος: 125100
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
4 πλαστικά ζάρια διαστάσεων (5 x 5 x 5 cm) σε κουτί αποθήκευσης. Ρίξτε τα ζάρια για να ξεκινήσετε μια ιστορία. Χρησιμοποιήστε τόσο για γραπτή όσο και για προφορική αφήγηση.
€23,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ζάρι συναισθημάτων

Από μαλακό πλαστικό ακμής 12cm με εικόνες από εκφράσεις προσώπου 10cm. Χρησιμοποιήστε το για ασκήσεις ψυχοκινητικής και συζήτηση για την διαχείριση των συναισθημάτων των παιδιών.
€19,00

Παιχνίδια ανάπτυξης λεξιλογίου Νο 2

3 διαφορετικά παιχνίδια σε ένα για την ανάπτυξη του λεξιλογίου, του προφορικού λόγου των παιδιών και την εκμάθηση της σωστής σύνταξης των προτάσεων. Κατάλληλο από 2 έως 12 παίκτες ηλικίας 4 ετών και άνω, οι οποίοι μπορούν να παίζουν συγχρόνως. Τα παιχνίδια είναι προοδευτικής δυσκολίας και σε κάθε ένα μπορούν να απασχοληθούν τουλάχιστον 4 παίκτες. Το πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή μετά το « 332012 Παιχνίδια ανάπτυξης λεξιλογίου». 1Ο παιχνίδι: Δημιουργήστε μία πρόταση συνδυάζοντας ένα αντικείμενο με το αντίστοιχο επάγγελμα. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα διαστάσεων 30x42cm, 20 μάρκες, 4 πιόνια και 1 ζάρι με κουκκίδες. 2Ο παιχνίδι: Αίτιο – αποτέλεσμα, ποιο είναι το κρυμμένο αντικείμενο? Δημιουργήστε προτάσεις επιλέγοντας πρώτα το αντικείμενο που λείπει, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Το σετ περιλαμβάνει 4 πίνακες παιχνιδιού διαστάσεων 15x21cm και 20 μικρότερα καρτελάκια. 3Ο παιχνίδι: «Αστείες» προτάσεις. Δημιουργήστε προτάσεις συνδυάζοντας έναν χαρακτήρα (υποκείμενο), μία ενέργεια (ρήμα) και ένα αντικείμενο. Το σετ περιλαμβάνει έναν πίνακα παιχνιδιού διαστάσεων 42x30cm, 8 πιόνια, 20 κάρτες με ενέργειες (ρήματα) και 1 ζάρι με κουκκίδες.
€37,00

Παιχνίδι πολυάριθμων κινήσεων και ψυχοκινητικής.

Παιχνίδι πολυάριθμων κινήσεων και ψυχοκινητικής. Συνδυασμός κινήσεων και επαναλήψεων που απαιτούν συγκέντρωση, συντονισμό και δεξιοτεχνία. Το σετ περιλαμβάνει αφρώδεις κυκλικούς τάπητες διαμέτρου 25cm και 3 μαλακά ζάρια ακμής 12cm.
€50,00