Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μεγάλο διπλούμενο στρώμα

Κωδικός προϊόντος: MFXCC1
Κατασκευαστής: KIT FOR KIDS
Διπλούμενο στρώμα διαστάσεων 1800x900x25mm. Αδιάβροχο, αντιαλλεργικό, πλενόμενο, ιδιαίτερα ανθεκτικό. Ιδανικό για παιδιά από 2 ετών, με στρογγυλεμένες γωνίες.Χαλαρώστε ή κοιμηθείτε.
€49,00
Εικόνα για τον εκδότη KIT FOR KIDS

Μία αγγλική εταιρεία η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1993. Παράγει βασικά προϊόντα για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο.Πρωταρχική σημασία για την εταιρεία έχουν: "η φροντίδα, η ανάπτυξη, και η εξέλιξη κάθε παιδιού"!
Είτε πρόκειται για στρώματα, όπου η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ιδιαίτερα σημαντική, είτε για μαλακά, αφρώδη έπιπλα ξεκούρασης και ανάπαυσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί ασφαλή, υγιή υλικά με πιο ανθεκτικά σφραγισμένα υποστρώματα, υποαλλεργικά, αδιάβροχα με τα υψηλότερα standards της αγοράς και σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς, ενώ φέρουν το σήμα CE.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μπάλα σκαντζόχοιρος.

Μπάλα σκαντζόχοιρος. Από μαλακό πλαστικό με αγκαθάκια διαμέτρου 17cm.
€10,00

Μπάλες διαφορετικής υφής.

Μπάλες διαφορετικής υφής. Σετ 4 μπάλες διαφορετικής υφής από PVC διαμέτρου 14cm και βάρους 120gr. Κάθε χρώμα έχει διαφορετική υφή
€28,00

Παιχνίδι κατασκευών με ζωάκια

40 ξύλινα πολύχρωμα τουβλάκια για ποικίλες κατασκευές και ένα ξύλινο αυτοκινητάκι για περισσότερο παιχνίδι... Το λαγουδάκι ενώνεται με μαγνήτη πάνω στο αυτοκίνητο.
€30,00