Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Μικρά ανθρωπάκια.

Κωδικός προϊόντος: 363056
Κατασκευαστής: NATHAN
Μικρά ανθρωπάκια. Οικογένεια Ευρωπαίων ή Αφρικάνων που μπορούν να σταθούν όρθια και καθιστά. Σετ 8 τεμαχίων ύψους 5,5cm.
€30,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Έπιπλα κουκλόσπιτου.

Έπιπλα κουκλόσπιτου. Από μασιφ λουστραρισμένο φυσικό ξύλο με βαμμένα κόκκινα τμήματα. Περιλαμβάνει 8 τεμάχια με θέμα σαλόνι και κρεβατοκάμαρα.
€30,00

Έπιπλα κουκλόσπιτου.

Έπιπλα κουκλόσπιτου. Από μασιφ λουστραρισμένο φυσικό ξύλο με βαμμένα κόκκινα τμήματα. Περιλαμβάνει 9 τεμάχια με θέμα κουζίνα και μπάνιο.
€25,00