Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Μοντελισμός
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Plastanat.

Plastanat. Λευκό πλαστικό υλικό μοντελισμού έτοιμο για χρήση. Σκληραίνει στον αέρα χωρίς ψήσιμο. Πρέπει να βραχεί για να κολλήσουν τα κομμάτια μαζί. Αφού στεγνώσει σκληραίνει και μπορεί να σμιλευτεί και να ζωγραφιστεί. Συσκευασία 2kgr
€16,00

Play Foam

Υλικό εύκολο στη χρήση από τα μικρά παιδιά. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Δεν λερώνει τα χέρια, τα ρούχα και δεν διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Σετ 6 τεμαχίων σε “τουβλάκια” 7x10cm σε 6 διαφορετικά χρώματα. Θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας:
€15,00

Playfoam “Μαθαίνω αριθμούς”

8 διαφορετικά χρώματα και 13 κάρτες διπλής όψεως για εκμάθηση των αριθμών και των ποσοτήτων. Διαστάσεις κάρτας : 13x18cm.
€24,00

Βερνίκι.

Βερνίκι. Γρήγορου στεγνώματος γυαλιστερό βερνίκι για όλες τις επιφάνειες. Για ματ τελείωμα προσθέστε 50% νερό. Τα πινέλα μετά τη χρήση μπορούν να καθαριστούν με οινόπνευμα. Μπουκάλι των 500ml.
€14,00

Γύψος σε σακούλα 5kgr.

Γύψος σε σακούλα 5kgr. Υψηλής ποιότητας που δουλεύεται εύκολα από τα παιδιά. Συνιστώμενη δοσολογία: 1,33kgr γύψου με 1lt νερό.
€10,00

Εργαλεία μοντελισμού.

Εργαλεία μοντελισμού. 10 ξύλινα εργαλεία ειδικά επεξεργασμένα ώστε να μην κολλάει πάνω τους ο πηλός καθώς ξηραίνεται. 1 σπάτουλα, 1 κόφτης, 1 κροκόδειλος, 1 μαχαιράκι, 1 πλάστης, 4 είδη σμίλης, 1 εργαλείο με 2 θηλιές στα άκρα. Σετ 15 τεμαχίων μήκους 15cm.
€15,00

Καλούπια πηλού και γύψου

Καλούπια πηλού και γύψου
€6,00

Καφές πηλός 10kgr

Καφές πηλός 10kgr. Φυσικός πηλός ιδανικός για μοντελισμό. Δουλεύεται εύκολα με το χέρι καθώς και με διάφορα εργαλεία. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Για να σταθεροποιηθεί πρέπει να ψηθεί στο φούρνο.
€16,00

Λευκός πηλός 10kgr

Λευκός πηλός 10kgr.Καφές πηλός 10kgr. Φυσικός πηλός ιδανικός για μοντελισμό. Δουλεύεται εύκολα με το χέρι καθώς και με διάφορα εργαλεία. Δεν στεγνώνει στον αέρα. Για να σταθεροποιηθεί πρέπει να ψηθεί στο φούρνο.
€16,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές