Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινη μολυβοθήκη

Κωδικός προϊόντος: 40781
Κατασκευαστής: BELEDUC
Ξύλινη μολυβοθήκη με θέση για φωτογραφία και ξύλινα διακοσμητικά. Διαστάσεις: 45x95x125mm. Ζωγραφίστε, κολλήστε, διακοσμήστε και χρησιμοποιήστε τη καθημερινά.
€3,00
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξύλινη καμπανούλα για διακόσμηση.

Ξύλινη καμπανούλα για διακόσμηση. Με τρύπες στο πλαίσιο για να διακοσμηθεί με κορδόνια, κλωστές, κορδέλες κτλ. Διαστάσεις: 120x150x3mm.
€1,50

Φωτεινό σπιτάκι.

Φωτεινό σπιτάκι. Ξύλινο, διαστάσεων 110x100x145mm. Με επάλληλες στρώσεις από χαρτί περγαμηνής από το εσωτερικό και εξοπλισμένο με ένα ελαφρύ φως led θα μεταμορφωθεί σε ένα φωτεινό σπιτάκι!
€2,50

Ξύλινος χιονάνθρωπος για τοποθέτηση ρεσώ.

Ξύλινος χιονάνθρωπος για τοποθέτηση ρεσώ. Μπορείτε να το ζωγραφίσετε ή να το διακοσμήσετε με διάφορα υλικά. Διαστάσεις:72x115x9mm.
€1,50