Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινο παιχνίδι προγραφής “Ψαράκια”.

Κωδικός προϊόντος: 53453
Κατασκευαστής: GOULA – DISET
Ξύλινος λαβύρινθος προγραφής, ιδανικός για μικρά παιδιά χάρη στο σχήμα και στο μέγεθός του. Τα κομμάτια στο κέντρο του είναι μαγνητικό. Διαστάσεις: 16x16x16cm.
€24,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 9 μηνών
Εικόνα για τον εκδότη GOULA – DISET

Ισπανική εταιρεία στο χώρο του παιδαγωγικού υλικού από το 1942 με έδρα στη Barcelona.
ΠροΪόντα που σχεδιάζονται και παράγονται στη Ευρώπη, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE. Η εταιρεία επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, μη τοξικά, χωρίς βερνίκια και τοξικά χρώματα, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Τα υλικά, το βάρος και το σχήμα κάθε παιχνιδιού είναι ελκυστικά και ιδανικά για κάθε παιδί ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί το ότι: "Το παιχνίδι προσφέρει χάρα και ευτυχία σε κάθε παιδί"!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία από 9 μηνών
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μύλος άμμου και νερού

Μύλος άμμου και νερού. Κατάλληλος για νερό αλλά και για άμμο.
€24,00

Γαντόκουκλα "Harry"

Χαριτωμένα ζωάκια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παιχνίδι αλλά και ως ζωάκι "ασφαλείας". Το άνοιγμα στο πίσω μέρος σας επιτρέπει να τις παίξετε και ως μαριονέτες με τρία δάχτυλα. Θα αναπτύξουν μια παιχνιδιάρικη φαντασία στα παιδιά, κινητικές δεξιότητες και θα τονώσουν την ανάπτυξη του λόγου τους. Διαστάσεις: 260x230x100mm."Harry" ο σκύλος.
€10,00