Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιδαγωγικά Παιχνίδια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Χάντρες διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων

100 χάντρες σε 5 σχήματα και 5 χρώματα
€38,00

Χαρούμενα ζωάκια.

Ξύλινα παζλ με μορφές ζώων . 6 διαφορετικά ζωάκια 3 τεμαχίων το καθένα. Τα κομμάτια από τα ζωάκια της ζούγκλας έχουν ανακατευτεί μεταξύ τους. Με παρατήρηση και προσοχή φτιάξτε τα παζλ, δημιουργώντας τα 6 ζωάκια της ζούγκλας!
€16,00

Χαρούμενο κάστρο.

Χαρούμενο κάστρο. 290 χρωματιστά πλαστικά τουβλάκια διαφορετικών μεγεθών και διαστάσεων για τη δημιουργία ενός κάστρου. Ενώστε τα κομμάτια και υποδυθείτε τους ήρωες του κάστρου!!!
€252,00

Χαρούμενο λαγουδάκι "Floppy"

Ένα πολύχρωμο παιχνίδι που σχεδιάστηκε για να διδάξει στα μικρά παιδιά τα χρώματα. Επίσης ένα υπέροχο παιχνίδι δεξιοτεχνίας. Αναπτύσσει το συντονισμό χεριού-ματιού
€30,00

Χάρτης

Διάφοροι χάρτες, δ.ο (γεωφυσικοί-πολιτικοί) , Ελλάδας, Ευρώπης, Παγκόσμιοι, Ηπείρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρεις
Τηλεφωνήστε για τιμή

Χάρτης πανόδετος

Διάφοροι χάρτες πανόδετοι, ιστορικοί, πολιτικοί, γεωφυσικοί, Ελλάδας, Ευρώπης, Παγκόσμιοι, Ηπείρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες
Τηλεφωνήστε για τιμή

Χάρτινα τούβλα.

Χάρτινα τούβλα. 36 χάρτινα τούβλα σε 3 χρώματα και μεγέθη. Ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή, μπορεί να σηκώσει έως 50 κιλά. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει και δημιουργήστε ιδιαίτερες κατασκευές συμμετέχοντας στο παιχνίδι.
€69,00

Χάρτινο ντόμινο ζωάκια

Χάρτινο ντόμινο με ρεαλιστικές φωτογραφίες από ζωάκια. Το ντόμινο μπορεί να παιχτεί με 2 τρόπους αφού τα 28 καρτελάκια είναι διπλής όψεως. Από την μία απεικονίζουν φωτογραφίες ζώων και από την άλλη κουκκίδες.
€15,00

Χάρτινο παζλ αριθμών και ποσοτήτων

Χρωματιστοί αριθμοί και οι αντίστοιχες ποσότητές τους σε μορφή παζλ. Διάσταση κάθε αριθμού περίπου 13cm. Συμπεριλαμβάνονται οι αριθμοί από το 1 έως το 20.
€17,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές