Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιδαγωγικά Παιχνίδια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Φωτογραφίες "συναισθήματα"

42 έγχρωμες πραγματικές φωτογραφίες διαφόρων καταστάσεων, 10 έγχρωμες φωτογραφίες συναισθημάτων (φόβος, έκπληξη, λύπη, θυμός, χαρά) και 8 μικρότερες κάρτες συμβολισμού συναισθημάτων. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το νέο πακέτο συναισθημάτων της ΝΑΤΗΑΝ και βοηθούν τα παιδιά κάθε ηλικίας να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να τα μοιραστούν με τους φίλους τους, να κατανοήσουν καταστάσεις και να αναπτύξουν αυτοεκτίμηση.
€55,00

Φωτογραφίες "Τρόφιμα"

Τρόφιμα. Εικόνες που ενισχύουν το λεξιλόγιο των παιδιών. 7 κατηγορίες φαγητών, 70 φωτογραφίες διαστάσεων 15x21cm με θέμα: φρούτα, λαχανικά, κρέας, ψάρια, γλυκά κλπ.
€45,00 €52,00

Φωτογραφίες γλώσσας.

Φωτογραφίες γλώσσας. 96 φωτογραφίες από το γνώριμο περιβάλλον των παιδιών που χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Προθέσεις (δίπλα, πάνω, μακριά από, κοντά, κτλ), γνωστά επίθετα (γεμάτο, άδειο, ελαφρύ, σκούρο, κτλ), ρήματα ενέργειας (χαϊδεύω, ψιθυρίζω, φτιάχνω τον κήπο, κτλ). 5 φωτογραφίες δείχνουν διάφορες σκηνές που απαιτούν το συνδυασμό των παραπάνω για να περιγραφούν.
€55,00 €67,00

Χάντρες διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων

100 χάντρες σε 5 σχήματα και 5 χρώματα
€38,00

Χαρούμενα ζωάκια.

Ξύλινα παζλ με μορφές ζώων . 6 διαφορετικά ζωάκια 3 τεμαχίων το καθένα. Τα κομμάτια από τα ζωάκια της ζούγκλας έχουν ανακατευτεί μεταξύ τους. Με παρατήρηση και προσοχή φτιάξτε τα παζλ, δημιουργώντας τα 6 ζωάκια της ζούγκλας!
€16,00

Χαρούμενο κάστρο.

Χαρούμενο κάστρο. 290 χρωματιστά πλαστικά τουβλάκια διαφορετικών μεγεθών και διαστάσεων για τη δημιουργία ενός κάστρου. Ενώστε τα κομμάτια και υποδυθείτε τους ήρωες του κάστρου!!!
€252,00

Χαρούμενο λαγουδάκι "Floppy"

Ένα πολύχρωμο παιχνίδι που σχεδιάστηκε για να διδάξει στα μικρά παιδιά τα χρώματα. Επίσης ένα υπέροχο παιχνίδι δεξιοτεχνίας. Αναπτύσσει το συντονισμό χεριού-ματιού
€30,00

Χάρτης

Διάφοροι χάρτες, δ.ο (γεωφυσικοί-πολιτικοί) , Ελλάδας, Ευρώπης, Παγκόσμιοι, Ηπείρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρεις
Τηλεφωνήστε για τιμή

Χάρτης πανόδετος

Διάφοροι χάρτες πανόδετοι, ιστορικοί, πολιτικοί, γεωφυσικοί, Ελλάδας, Ευρώπης, Παγκόσμιοι, Ηπείρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες
Τηλεφωνήστε για τιμή
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές