Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιδαγωγικά Παιχνίδια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Χρονόμετρο

Λάβετε θέσεις…έτοιμοι…πάμε! Εξαιρετικό χρονόμετρο για αγώνες, παιχνίδια και άλλες χρονομετρημένες δραστηριότητες. Είναι εύκολο στη χρήση, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Διαθέτει μόνο 3 κουμπιά-πράσινο για εκκίνηση, κόκκινο για στάση και κίτρινο για νέα λειτουργία. Επίσης μπορεί να υποστηρίξει επιστημονικές έρευνες, προγραμματισμένες μαθηματικές ασκήσεις, παρεχόμενη παρακολούθηση χρόνου και ποικίλες ανάγκες διαχείρισης της τάξης ή ενός ατόμου για εκπαίδευση. Δείχνει λεπτά, δευτερόλεπτα και 1/100 του δευτερολέπτου σε μια ευανάγνωστη οθόνη. Διάμετρος: 7cm. Απαιτείται μια μπαταρία πλήκτρων 1.5V, η οποία συμπεριλαμβάνεται.
€16,00

Χρωματιστά Pompon

Συμπληρώστε και κολλήστε pompon στα κενά που υπάρχουν στις 6 εικόνες. 6 εικόνες με υπέροχα χρώματα. Το σετ περιλαμβάνει κόλα, pom pon και 6 κάρτες.
€19,00

Χρωματιστά μήκη.

Χρωματιστά μήκη. Ένα εργαστήριο που βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να κατανοήσουν τις έννοιες του μεγέθους και του μήκους. Παρατηρούν, συγκρίνουν, μαθαίνουν. Κάθε μήκος αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικό χρώμα. Το σετ περιλαμβάνει 24 κάρτες δραστηριοτήτων προοδευτικής δυσκολίας, 2 μεταλλικές βάσεις, 100 μαγνητικά κομμάτια διαφορετικού χρώματος και μεγέθους.
€48,00

Χρωματιστά τρίγωνα-Μοτίβα

Χρησιμοποιώντας 50 ξύλινα τρίγωνα σε 4 διαφορετικά χρώματα μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες διαφορετικά μοτίβα οριζόντια αλλά και κάθετα.Τα παιδιά μπορούν να αντιγράψουν τις κάρτες δραστηριοτήτων αλλά και να δημιουργήσουν τα δικά τους μοτίβα αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη τους. Αφήστε τα να δημιουργήσουν ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά μοναδικό! Η ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 203Χ203Χ43mm περιλαμβάνει 50 ξύλινα χρωματιστά τρίγωνα και 10 κάρτες μοτίβων.
€32,00

Χρωματιστή κάμπια.

Χρωματιστή κάμπια. Δημιουργήστε χαρούμενες κάμπιες διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων. Ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι πολύ προσιτό στους μικρούς μας φίλους. Παίζοντας τα παιδιά ανακαλύπτουν τη διαφορά των μεγεθών, την εξέλιξη ανακαλύπτουν τα χρώματα και συγκρίνουν διαφορετικά μήκη μεταξύ τους. Σετ 15 τεμ από εύκαμπτο πλαστικό υψηλής ποιότητας.
€27,00

Χρωματιστή μπάλα δεξιοτεχνίας

Ποιος θα τοποθετήσει πιο γρήγορα τη χρωματιστή σφαίρα στην αντίστοιχη θέση. Ένα από τα πιο διάσημα μηχανικά παζλ όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Διάμετρος μπάλας:6,4εκ
€5,00

Χρωματιστό μεταλλόφωνο.

Δημιουργήστε το δικό σας χρωματιστό μεταλλόφωνο με οποιαδήποτε σειρά αφού τα κομμάτια κουμπώνουν μεταξύ τους σε μορφή παζλ. Συμπεριλαμβάνονται οι μπαγκέτες. Μετά την κατασκευή, διάμετρος : 33cm.
€35,00

Χρωματιστοί κύβοι.

Παιχνίδι στρατηγικής ιδανικό για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! 40 χρωματιστές κάρτες με τετράγωνα, διαστάσεως 7,5x7,5cm είναι στη διάθεσή σας για να σκεφτείτε λογικά και να συμπληρώσετε τα χρώματα. Πόσα περισσότερα χρώματα μπορείτε να συνδυάσετε κάθε φορά για να γίνετε ο νικητής του παιχνιδιού?
€14,00

Χρωματιστοί κύβοι-Μοτίβα

Χρησιμοποιώντας 30 ξύλινους χρωματιστούς κύβους μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες διαφορετικά μοτίβα οριζόντια αλλά και κάθετα.Τα παιδιά μπορούν να αντιγράψουν τις κάρτες δραστηριοτήτων αλλά και να δημιουργήσουν τα δικά τους μοτίβα αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη τους. Αφήστε τα να δημιουργήσουν ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά μοναδικό! Η ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 232x197x57mm περιλαμβάνει 30 ξύλινους χρωματιστούς κύβους διαστάσεων 35x35mm και 10 κάρτες μοτίβων.
€52,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές