Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιδαγωγικά Παιχνίδια
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Cupcakes σχημάτων

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για την αναγνώριση των χρωμάτων και των σχημάτων . Τα παιδιά ρίχνουν το ζάρι και συμπληρώνουν την κάρτα τους με τα αντίστοιχα σχήματα.Το σετ αποτελείται από 1 πίνακα παιχνιδιού, 4 χάρτινες κάρτες cupcake, 30 σχήματα και 1 μεγάλο ζάρι foam.
€30,00

Dictate and shape

Ακολούθησε τις οδηγίες του συμπαίκτη σου και φτιάξε την φιγούρα χωρίς να την βλέπεις.Ένα ομαδικό παιχνίδι που προωθεί την συνεργασία, την ομαδικότητα, την συγκέντρωση και την λογική άσκηση. Το σετ αποτελείται από 104 μαγνητικά σχήματα, 4 πίνακες και 15 κάρτες μοντέλα.
€36,00

Duologic

Χάρτινο παζλ 1000 τεμαχίων διαστάσεων 68Χ49εκ
€12,00 €15,00

Eco issues.

Eco issues. 36 πραγματικές φωτογραφίες διάστασης Α5 με θέματα πάνω στην οικολογία. Χρησιμοποιώντας τις, τα παιδιά κατανοούν με εύκολο τρόπο θέματα οικολογίας αλλά και τα αποτελέσματα των πράξεων των ανθρώπων στο περιβάλλον μας. Συζητήστε, προτείνετε λύσεις, ανακαλύψτε.
€60,00

Emoticapsules "Συναισθήματα"

6 πλαστικές κάψουλες που αντιπροσωπεύουν βασικά συναισθήματα. Στις κάψουλες αποθηκεύονται εικόνες ή αντικείμενα που σχετίζονται με το αντίστοιχο συναίσθημα. Στο σετ συμπεριλαμβάνονται 6 κάψουλες διαφορετικού ύψους και διαμέτρου 7 εκ και 10 πλαστικές κάρτες
€25,00

EMOTIONS DETECTIVE

Ένα παιχνίδι που βοηθάει τα παιδιά στην αναγνώριση και την κατανόηση των συναισθημάτων, στη προφορική έκφραση των συναισθημάτων και στον εντοπισμό στρατηγικών για τον έλεγχο των διαφορετικών διαθέσεων ανάλογα με της απαιτήσεις κάθε μέρας.
€25,00

Extra μαγνητικά ζωάκια

72 μαγνητικά ζωάκια
€24,00

Extra μαγνητικά σχήματα.

Extra μαγνητικά σχήματα. 40 ξύλινα μαγνητικά σχήματα σε 4 χρώματα.
€25,00

Extra μαγνητικά σχήματα. 38 ξύλινα μαγνητικά σχήματα σε 4 χρώματα.

Extra μαγνητικά σχήματα. 38 ξύλινα μαγνητικά σχήματα σε 4 χρώματα.38 ξύλινα μαγνητικά σχήματα σε 4 χρώματα.
€23,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές