Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Παιχνίδι φαγητού.

Κωδικός προϊόντος: 336032
Κατασκευαστής: NATHAN
Παιχνίδι φαγητού. Εκπαιδευτικό υλικό που καλύπτει 4 διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων: 2 παιχνίδια λόττο ταύτισης, όπου τα παιδιά πρέπει να βρουν τα όμοια τρόφιμα, ένα παιχνίδι ομαδοποίησης, όπου τα παιδιά πρέπει να ομαδοποιήσουν τα τρόφιμα και τα αντίστοιχα σύμβολα και ένα παιχνίδι γλώσσας και λεξιλογίου, όπου τα παιδιά αναγνωρίζουν βασικές τροφές, συζητούν, αιτιολογούν, συγκρίνουν και μιμούνται. Το κουτί περιέχει 35 φωτογραφίες διαστάσεων 24x18cm. 25 μικρότερες 8x7cm 5 πίνακες διπλής όψεως και 5 σύμβολα τροφίμων από σκληρό χαρτόνι.
€39,00
€45,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+