Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Πισίνα για μπάλες.

Κωδικός προϊόντος: 387477
Κατασκευαστής: NATHAN
Πισίνα για μπάλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή ενωμένη με τη μονάδα Actibaby. Μία από τις πλευρές της μπορεί να τοποθετηθεί σε κλειστή ή ημιανοιχτή θέση. Ισχυρές λωρίδες Velcro συγκρατούν τα κομμάτια μεταξύ τους. Με αντιολισθητικά καλύμματα, Μ2 αντιπυρικά, με πυκνότητα αφρού 24kgr/m³, σε ανοιχτό μπλε και κίτρινο χρώμα. Το στρώμα της βάσης είναι σκούρο μπλε, έχει πάχος 4cm και αντιολισθητική βάση.
€746,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 2+