Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σετ 24 τάπητες αριθμοί ποσότητες

Κωδικός προϊόντος: ΒΝ0111
Κατασκευαστής: KIT FOR KIDS
Σετ 24 τάπητες αριθμοί ποσότητες.Ιδανικά και για εξωτερικούς χώρους ή πάνω σε γρασίδι διαμέτρου 40cm. Είναι πλενόμενα, αδιάβροχα, με έντονα χρώματα. Το σετ περιλαμβάνει 24 τάπητες πασχαλίτσες με κουκκίδες και αριθμούς.Σε υφασμάτινη τσάντα για εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση
€120,00
Εικόνα για τον εκδότη KIT FOR KIDS

Μία αγγλική εταιρεία η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1993. Παράγει βασικά προϊόντα για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο.Πρωταρχική σημασία για την εταιρεία έχουν: "η φροντίδα, η ανάπτυξη, και η εξέλιξη κάθε παιδιού"!
Είτε πρόκειται για στρώματα, όπου η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ιδιαίτερα σημαντική, είτε για μαλακά, αφρώδη έπιπλα ξεκούρασης και ανάπαυσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί ασφαλή, υγιή υλικά με πιο ανθεκτικά σφραγισμένα υποστρώματα, υποαλλεργικά, αδιάβροχα με τα υψηλότερα standards της αγοράς και σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς, ενώ φέρουν το σήμα CE.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

XXL Torreta

Ξύλινο επιτραπέζιο παιχνίδι λογικής σκέψης και δεξιοτεχνίας με 25 ξύλινα τουβλάκια διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων. Νικητής του παιχνιδιού είναι εκείνος ο παίκτης που θα φτιάξει με δεξιοτεχνία τον ψηλότερο πύργο!
€94,00

¨Ποτάμι και νησάκια"

Σετ ψυχοκινητικής ιδανικό για εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο. Από πολύ ανθεκτικό πλαστικό. Ένα σετ που μπορεί να προσφέρει αμέτρητες επιλογές για την κατάρτιση ισορροπίας, ασκήσεις κίνησης και ομαδικό παιχνίδι.
€245,00

Κυκλικό παιχνίδι ψυχοκινητικής και δραστηριοτήτων.

Κυκλικό παιχνίδι ψυχοκινητικής και δραστηριοτήτων. Τάπητας από βινύλιο διαμέτρου 122cm με έντονα χρώματα, 5 μεγάλα μαλακά ζάρια και 5 μαλακά σακουλάκια διαφορετικού χρώματος. Ανακαλύψτε χρώματα, σχήματα, συνδυάστε, κατανοήστε τις πρώτες έννοιες των μαθηματικών.
€50,00