Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σφραγίδες για πλαστελίνη “δέρμα ζώων”.

Κωδικός προϊόντος: 385034
Κατασκευαστής: NATHAN
Σφραγίδες για πλαστελίνη “δέρμα ζώων”. Πλαστικά αποτυπώματα με μεγάλο πιάσιμο εύκολα στη χρήση από τα μικρά παιδιά. Σετ 4 τεμαχίων διαστάσεων 5x6cm.Μήκος σχεδίου: 8cm.
€14,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μαγνητικά πρόσωπα.

Μαγνητικά πρόσωπα. 6 ξύλινα μαγνητικά πρόσωπα 2 τεμαχίων το καθένα. Δημιουργήστε το σωστό χαρακτήρα ή κάποιο της φαντασίας σας και συνδυάστε το με αλλά παιχνίδια για ανάπτυξη της φαντασίας σας.
€23,00