Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Σχήματα και μεγέθη Νο 2.

Κωδικός προϊόντος: 379106
Κατασκευαστής: NATHAN
3 διαφορετικά παιχνίδια σε ένα για την ανάπτυξη του λεξιλογίου, του προφορικού λόγου των παιδιών και την εξάσκηση χρωμάτων, σχημάτων μεγεθών και λογικής σκέψης. Κατάλληλο από 2 έως 12 παίκτες ηλικίας 4 ετών και άνω, οι οποίοι μπορούν να παίζουν συγχρόνως. Τα παιχνίδια είναι προοδευτικής δυσκολίας και σε κάθε ένα μπορούν να απασχοληθούν τουλάχιστον 4 παίκτες. Το πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή μετά το « 379105 Σχήματα και μεγέθη». 1Ο παιχνίδι: Τρισδιάστατα σχήματα. Ταυτίστε κάθε αντικείμενο με ένα τρισδιάστατο γεωμετρικό σχήμα, αιτιολογήστε και δημιουργήστε μία πρόταση. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα παιχνιδιού διαστάσεων 42x30cm, 4 πιόνια, 20 μάρκες και 1 ζάρι με κουκκίδες. 2Ο παιχνίδι: 1,2,3 Λόττο ταύτισης γεωμετρικών σχημάτων. Συνδυάστε χρώματα, γεωμετρικά σχήματα, ποσότητα και παίξτε λόττο. Το σετ περιλαμβάνει 4 πίνακες διαστάσεων 21x15cm και 36 μικρότερα καρτελάκια. 3Ο παιχνίδι: Που βρίσκομαι? Ακολουθήστε τις οδηγίες σύμφωνα με το χρώμα, το γεωμετρικό σχήμα και την ποσότητα και ανακαλύψτε τη σωστή θέση πάνω στον πίνακα. Το σετ περιλαμβάνει 1 πίνακα διαστάσεων 42x30cm, 4 πιόνια, 48 μικρότερα καρτελάκια και 1 ζάρι.
€37,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+