Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Το μπλε μπαλόνι

Κωδικός προϊόντος: 22590
Διαθεσιμότητα: 6 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: BELEDUC
Ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα θα λατρέψετε! Μόνο όταν το μπλε χρώμα ή ένα έξι τυχαίνει στα ζάρια το ραβδί θα πέσει μέσα στο κουτί. Ποιος θα καταφέρει να ξεφορτωθεί πρώτος όλα τα μπαστούνια του; Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ζαριών που μπορεί να παιχτεί και μόνο από ένα παίκτη. Περιεχόμενα: 1 ξύλινο κουτί, 50 ξύλινα μπαστούνια, 1 ζάρι με χρώματα, 1 ζάρι με κουκκίδες. Μπορούν να παίξουν έως 10 παίκτες! Διαστάσεις κουτιού: 101x101x75mm
17,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη BELEDUC

Μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Γερμανία και μία παράδοση στη βιομηχανία των παιχνιδιών εδώ και 50 χρόνια!
Σύνθημα της εταιρείας αποτελεί το "Παίζω, Αποκτώ εμπειρίες, Μαθαίνω"!
Σχεδιάζει, δοκιμάζει και παράγει ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια όπως παζλ, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κούκλες κουκλοθεάτρου, είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και εικαστικών τεχνών.
Προωθεί την απόλαυση του παιχνιδιού μεταξύ των παιδιών τόσο σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία όσο και μέσα στην οικογένεια.
Τα παιδιά παίζουν, αποκτούν εμπειρίες και μαθαίνουν. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια τονώνουν τη γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη όλων των παιδιών, έτσι ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό θεμέλιο για το μέλλον!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Σετ στεφάνια

Σετ 3 πλαστικά στεφάνια πλακέ, ιδιαίτερα ανθεκτικά και ελαφριά. Διάμετρος: 65cm
27,00 €

Ξυλοπόδαρα

Ξυλοπόδαρα κυλινδρικού σχήματος, ελαφριά και ιδιαίτερα σταθερά για την εξάσκηση της ισορροπίας. Διαστάσεις: 12,5x10,5cm Ύψος σχοινιού: 60cm
8,00 €

Σβούρα Ψυχοκινητικής

Σβούρα ψυχοκινητικής (διαμέτρου: 80cm και συνολικού ύψους 44cm) από πολύ ανθεκτικό πλαστικό, σε κόκκινο χρώμα. Μπορεί να σηκώσει έως 100kgr και ο χώρος είναι αρκετός ακόμα και για 2 παιδιά συγχρόνως. Είναι ιδανική για ασκήσεις ψυχοκινητικής και ισορροπίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο.
68,00 €