Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Υλικά & Εργαλεία Διακόσμησης
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Playfoam Shape & Learn Letter Sounding

13 κάρτες διπλής όψης με χαριτωμένα σχέδια! Σχηματίστε με το μαλακό υλικό playfoam το γράμμα της αλφαβήτου που απεικονίζεται και με το οποίο ξεκινάει η ονομασία του σχεδίου! Το Playfoam δε στεγνώνει και έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά!
27,00 €

Playfoam Shape &Learn Lowercase Alphabet Set

13 κάρτες διπλής όψης που μαθαίνουν στους μικρούς μαθητές να σχηματίζουν τα γράμματα, χρησιμοποιώντας το μαλακό υλικό playfoam.
27,00 €

Playfoam Δράκος

Φτιάχνουμε μικρά έργα τέχνης με playfoam. Σετ με playfoam σε 5 χρώματα και εργαλείο που βοηθάει να του δώσετε τη μορφή που θέλετε. Ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, είναι μη τοξικό και δε στεγνώνει ποτέ ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
13,00 €

Playfoam Κάρτες Μέτρησης

Σετ playfoam σε 8 διαφορετικά χρώματα και 10 κάρτες διπλής όψης που βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν αριθμούς και ποσότητες, με αισθητηριακό τρόπο. Το playfoam δεν είναι τοξικό, δε λεκιάζει και δε σκορπίζεται.
27,00 €

Playfoam Μαθαίνω Αριθμούς

Playfoam σε 8 διαφορετικά χρώματα και 13 κάρτες διπλής όψεως για την εκμάθηση των αριθμών και των ποσοτήτων. Διαστάσεις κάρτας: 13x18cm
26,00 €

Pompon Ζωάκια

Δημιουργήστε τα δικά σας ζωάκια με ένα απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Με 5 μπάλες από μαλλί διαφορετικών χρωμάτων, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν 4 διαφορετικά ζώα (αρκουδάκι, κουκουβάγια, πρόβατο και μέλισσα).
19,00 €

Super Pack 100 Αφρώδη Φύλλα

Σετ 100 αφρώδη φύλλα (23x15cm) σε 16 χρώματα. Περιλαμβάνονται από 10 αφρώδη φύλλα στα χρώματα: μαύρο, μπλε, πράσινο, γαλάζιο, έντονο ροζ, ανοιχτό πράσινο, πορτοκαλί, μωβ, κόκκινο, κίτρινο και από 5 αφρώδη φύλλα στα χρώματα: καφέ, γκρι, ανοιχτό ροζ, ροδακινί, ταμπά, λευκό. Μπορούν να κοπούν και να κολληθούν, με ευκολία για να φτιάξετε πολλές, διαφορετικές χειροτεχνίες.
17,00 €

XL Πόστερ

Χρωματιστές εικόνες και σχέδια δημιουργούνται με μαγικό τρόπο! Απλά χρησιμοποιήστε το ξυλαράκι που περιλαμβάνεται και χαράξτε το μαύρο πόστερ. Με τα αυτοκόλλητα που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία, μπορείτε να στερεώσετε το πόστερ πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες και να δημιουργήσετε έργα τέχνης xl! Διαστάσεις: 750x520mm
30,00 €

Άμμος Χειροτεχνίας

Σετ 7 βαζάκια άμμος χειροτεχνίας (250gr το καθένα) σε διαφορετικά χρώματα. Ρέει εύκολα και μπορεί να κολληθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
22,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές