Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ανάπτυξη δεξιοτήτων
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Χρωματιστά Pompon

Συμπληρώστε και κολλήστε pompon στα κενά που υπάρχουν στις 6 εικόνες. 6 εικόνες με υπέροχα χρώματα. Το σετ περιλαμβάνει κόλα, pom pon και 6 κάρτες.
€19,00

Χρωματιστά τρίγωνα-Μοτίβα

Χρησιμοποιώντας 50 ξύλινα τρίγωνα σε 4 διαφορετικά χρώματα μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες διαφορετικά μοτίβα οριζόντια αλλά και κάθετα.Τα παιδιά μπορούν να αντιγράψουν τις κάρτες δραστηριοτήτων αλλά και να δημιουργήσουν τα δικά τους μοτίβα αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη τους. Αφήστε τα να δημιουργήσουν ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά μοναδικό! Η ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 203Χ203Χ43mm περιλαμβάνει 50 ξύλινα χρωματιστά τρίγωνα και 10 κάρτες μοτίβων.
€32,00

Χρωματιστή μπάλα δεξιοτεχνίας

Ποιος θα τοποθετήσει πιο γρήγορα τη χρωματιστή σφαίρα στην αντίστοιχη θέση. Ένα από τα πιο διάσημα μηχανικά παζλ όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Διάμετρος μπάλας:6,4εκ
€5,00

Χρωματιστοί κύβοι.

Παιχνίδι στρατηγικής ιδανικό για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά! 40 χρωματιστές κάρτες με τετράγωνα, διαστάσεως 7,5x7,5cm είναι στη διάθεσή σας για να σκεφτείτε λογικά και να συμπληρώσετε τα χρώματα. Πόσα περισσότερα χρώματα μπορείτε να συνδυάσετε κάθε φορά για να γίνετε ο νικητής του παιχνιδιού?
€14,00

Χρωματιστοί κύβοι-Μοτίβα

Χρησιμοποιώντας 30 ξύλινους χρωματιστούς κύβους μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες διαφορετικά μοτίβα οριζόντια αλλά και κάθετα.Τα παιδιά μπορούν να αντιγράψουν τις κάρτες δραστηριοτήτων αλλά και να δημιουργήσουν τα δικά τους μοτίβα αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη λογική σκέψη τους. Αφήστε τα να δημιουργήσουν ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι κάθε φορά μοναδικό! Η ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 232x197x57mm περιλαμβάνει 30 ξύλινους χρωματιστούς κύβους διαστάσεων 35x35mm και 10 κάρτες μοτίβων.
€52,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές