Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

CAPI - NEXUS

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των παιδιών 3-12 ετών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία καινοτόμων υλικών και παιδαγωγικών πακέτων, ιδιαίτερα χρήσιμων για κάθε εκπαιδευτικό αλλά και γονέα. Με υλικά υψηλής ποιότητας και έξυπνες ιδέες, τα προϊόντα με τη χρήση τους βοηθούν τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και υπεύθυνα αποκτώντας ιδιαίτερες δεξιότητες για το μέλλον! Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά , όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Επίσης η εταιρεία συνεργάζεται με την αγγλική εταιρεία NEXUS, η οποία αποτελεί κορυφαίο προμηθευτή των σχολείων της Ιρλανδίας και της Αγγλίας. Με μία ομάδα 50 συμβόλων σχεδιάζει και παράγει χρήσιμα εργαλεία για κάθε δάσκαλο αλλά κια μαθητή όλου του κόσμου. Επιπλέον η εταιρεία NEXUS παρέχει μία πλήρη συλλογή προϊόντων γραφής αναγνωρισμένων από το "National Handwriting Assocciation". Η οργάνωση αυτή έχει θέση ως στόχο της την ευαισθητοποίηση της σωστής και καλής γραφής.
Μία σωστή γραφή αποτελεί ζωτικό μέρος της παιδείας κάθε ανθρώπου!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Ξύστρα διπλή

Ξύστρα διπλή για χοντρές και λεπτές ξυλομπογιές.
€1,40

Σετ 10 μολυβοθήκες.

Σετ από 10 πλαστικές μολυβοθήκες που μπορούν να ενωθούν με ποικίλους τρόπους.
€15,00

Σετ 2 μαγνητικοί πίνακες

2 μαγνητικοί πίνακες διαστάσεων 30Χ30εκ με ξύλινο πλαίσιο και 66 ξύλινα μαγνητικά σχήματα σε ποικιλία χρωμάτων. Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει και δημιουργήστε πάνω στους πίνακες . ..
€80,00

Σετ κατασκευών "σκυλάκια"

Σετ κατασκευών "σκυλάκια" Ένα σετ κατασκευών για να δημιουργήσουν οι μικρο΄μας φίλοι 3 υπέροχα σκυλάκια. Το σετ περιλαμβάνει όλα τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή και είναι εύκολο στην χρήση από μικρά παιδιά.
€13,00

Σετ κατασκευών Hexie Snaps

92 πλαστικά κομμάτια σε πλαστικό κουτί αποθήκευσης και 20 κάρτες μοντέλα για αντιγραφή.Τα παιδιά αντιγράφουν τις κάρτες ή δημιουργούν οτιδήποτε από τη φαντασία τους. Ενώστε τα κομμάτια και ταξιδέψτε με τις δημιουργίες σας...
€37,00

Τριγωνικός μαρκαδόρος πίνακα

Τριγωνικός μαρκαδόρος πίνακα σε 4 χρώματα : μαύρος, πράσινος, κόκκινος,μπλε. Η τιμή αναφέρεται στο τεμάχιο.
€1,00

Χριστουγεννιάτικο σετ κατασκευών

Χριστουγεννιάτικο σετ κατασκευών Ένα σετ κατασκευών για να δημιουργήσουν οι μικροί μας φίλοι υπέροχες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Το σετ περιλαμβάνει όλα τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή και είναι εύκολο στην χρήση από μικρά παιδιά.
€13,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές