Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

DANTOY

Η εταιρεία Dantoy με εγκαταστάσεις στη Δανία, διαθέτει πείρα 55 ετών στο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών και εκπροσωπείται σε 50 χώρες ανά τον κόσμο. Η ασφάλεια των παιχνιδιών είναι πρωταρχικής σημασίας για τη Dantoy η οποία κάθε χρόνο ανανεώνει μετά από αυστηρούς ελέγχους, όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η Dantoy μεριμνά και για τις επιπτώσεις των πρακτικών της στο περιβάλλον, μειώνοντας στο ελάχιστο την επιβάρυνσή του καθόλη τη διάρκεια της βιομηχανικής της παραγωγής. Μέχρι σήμερα, το 98% των βασικών της προϊόντων έχει λάβει σήμα οικολογικής πιστοποίησης από την αρμόδια σκανδιναβική αρχή για τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές της ασφάλειας, της ποιότητας και της διάρκειας ζωής των προϊόντων. Το όραμα της Dantoy είναι να αποτελεί πηγή χαράς για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, παρέχοντας μέσω των παιχνιδιών της, εμπειρίες τόσο εκπαιδευτικές όσο και ανάπτυξης της φαντασίας.  Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Dantoy, το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό γιατί καθορίζει την ανάπτυξη των αισθήσεων, της φαντασίας και των κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού, γι΄αυτό και τα παιχνίδια της συνιστούν τον τέλειο συνδυασμό δημιουργικότητας, φαντασίας και φυσικής ανάπτυξης.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Set 9 πλαστικά οχήματα

Set 9 πλαστικά οχήματα από πλαστικό υψηλής ποιότητας διαστάσεων από 14 μέχρι 20εκ. Τα βαγόνια μπορούν να ενωθούν με τη μηχανή του τρένου.
€38,00

Αστεία οχήματα

Αυτοκινητάκια από υψηλής ποιότητας πλαστικό σε 5 διαφορετικά σχέδια. Διαστάσεις από 9 μέχρι 13εκ Η τιμή είναι ανά τεμάχιο
€2,00

Μικρό πλαστικό οχήμα

Μικρό πλαστικό όχημα από πλαστικό υψηλής ποιότητας διαστάσεως 17εκ. Η τιμή είναι ανά τεμάχιο
€5,00

Μονή πλαστική τραμπάλα μέλισσα"

Μονή πλαστική τραμπάλα από υψηλής ποιότητας πλαστικό διαστάσεων 71Χ27Χ37εκ. Ύψος καθίσματος :22εκ. Μπορεί να σηκώσει 50 κιλά.
€20,00

Μπουλντόζα

Μπουλντόζα από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό με λαστιχένιες ρόδες. Διαστάσεις 30Χ15Χ17εκ
€16,00

Ξυλοπόδαρα.

Ξυλοπόδαρα. Κυλινδρικού σχήματος, πλαστικά ξυλοπόδαρα, ελαφριά και ιδιαίτερα σταθερά για εξάσκηση ισορροπίας. Διαστάσεις: 12,5x10,5cm και ύψος σχοινιού 60cm.
€6,00

Πλαστική τραμπάλα "δράκος"

Πλαστική τραμπάλα από υψηλής ποιότητας πλαστικό 3 θέσεων διαστάσεων 101Χ38Χ40εκ. Ύψος καθίσματος :23εκ. Μπορεί να σηκώσει 3χ50 κιλά.
€35,00

Πλαστική τραμπάλα "σκύλος"

Πλαστική τραμπάλα από υψηλής ποιότητας πλαστικό 3 θέσεων διαστάσεων 101Χ38Χ40εκ. Ύψος καθίσματος :23εκ. Μπορεί να σηκώσει 3χ50 κιλά.
€35,00

Πλαστικό ανατρεπόμενο φορτηγό

Φορτηγό από σκληρό ανθεκτικό πλαστικό Διαστάσεις 21Χ10,5Χ9cm.
€10,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές