Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

LEARNING RESOURCES

Το ταξίδι στο χώρο της μάθησης ξεκίνησε για την εταιρεία το 1994, για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προϊόντων σε σχολεία αλλά και σπίτια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη. Η εταιρεία αναπτύχθηκε και το 2006, η επιχείρηση απέκτησε ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα ,με κοινό στόχο στην παροχή διασκέδασης και βιωματική εμπειρίας μάθησης για τα παιδιά.
Σύμφωνα με την εταιρεία: "Η κληρονομιά μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε συνεχώς καθώς η επιχείρησή συνεχίζει να αυξάνεται, καλύπτοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, των γονέων και των άλλων συμβούλων, ενώ επιτρέπει στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο τους μέσα από την εξερεύνηση, τη φαντασία και το πιο σημαντικό τη διασκέδαση!"
Φιλοσοφία της αγγλικής εταιρείας αποτελούν τα παρακάτω:
"Ποιότητα" - Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος που θα επιτρέψει σε κάθε παιδί να κάνει “ιδιοκτησία” του τη μάθηκσ και να επιτύχει!
"Πάθος" - Έχουμε πάθος σε αυτό που κάνουμε και τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσφορά.
"Διασκέδαση" - Στο σχολείο, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε μια δια βίου αγάπη της μάθησης. Με απλά λόγια, η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού - αγαπάμε τη μάθηση και ελπίζουμε ότι θα την αγαπήσετε και εσείς!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Βελανίδια αγγλικής αλφαβήτου

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για την εκμάθηση της αγγλικής αλφαβήτου. Ένα παιχνίδι αντιστοίχισης χρωμάτων και γραμμάτων. Για κάθε γράμμα υπάρχει ένα αντίστοιχο αντικείμενο του οποίου το όνομα αρχίζει από το ίδιο γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου και κρύβεται στο εσωτερικό του. Σετ 52 τεμαχίων, διάσταση βελανιδιού 6Χ5εκ.
€43,00

Βελανίδια ανακάλυψης

Σετ 10 άδεια βελανίδια ύψους 3,5εκ από υψηλής ποιότητας πλαστικό σε φυσικά χρώματα. Παίξτε παιχνίδια μνήμης, κρυμμένου θησαυρού κτλ. Στη βάση κάθε βελανιδιού θα βρείτε μια σιλουέτα ενός ζώου από το δάσος.
€19,00

Γεωμετρικά στερεά

Μεγάλα πλαστικά και πολύχρωμα γεωμετρικά στερεά. Περιλαμβάνονται: κώνος, σφαίρα, ημισφαίριο, κύβος, κύλινδρος, ορθογώνιο, πρίσμα, εξαγωνικό πρίσμα, τριγωνικό πρίσμα, τετράγωνη πυραμίδα, τριγωνική πυραμίδα.
€35,00

Γιγάντιο θερμόμετρο τάξης.

Γιγάντιο θερμόμετρο τάξης. Ξύλινο θερμόμετρο που μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο με βαθμούς ºC αλλά και ºF. Μετράει από -40ºC εώς 50ºC και από -40ºF εώς 120ºF.
€42,00

Γρανάζια "Διάστημα"

Κατασκευή με γρανάζια 77 τεμαχίων.Πλαστικά, χρωματιστά γρανάζια τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με ποικίλους τρόπους. Αφήστε τη φαντασία σας να “τρέξει” δημιουργήστε και ανακαλύψτε τη μετάδοση της κίνησης από το ένα γρανάζι στο άλλο.
€55,00

Γυαλιά ανάμειξης χρωμάτων.

Γυαλιά ανάμειξης χρωμάτων. Μήκους 16,5cm, που ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν και να μάθουν την ανάμειξη των χρωμάτων.
€13,00

Δεινοσαυράκια

6 διαφορετικά δεινοσαυράκια σε 6 διαφορετικά χρώματα για ταξινόμηση και μέτρηση που εισάγουν τα παιδιά στις βασικές έννοιες των μαθηματικών με διασκεδαστικό τρόπο. Το σετ αποτελείται από 108 τεμάχια σε πλαστική γυάλα αποθήκευσης.
€32,00

Δεινοσαυράκια αρίθμησης

Σετ από 60 δεινοσαυράκια σε 10 διαφορετικά σχέδια. Βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους την έννοια της ταξινόμησης και τους εισάγουν με διασκεδαστικό τρόπο στις πρώτες γνώσεις των μαθηματικών Ρεαλιστικές φιγούρες από μαλακό πλαστικό υψηλής ποιότητας. Μέση διάσταση 5εκ
€33,00

Δέντρο κρυμμένων εικόνων

Πλαστικό δεντράκι δραστηριοτήτων με το οποίο τα μικρά παιδιά αναγνωρίζουν χρώματα, σχήματα και αριθμούς από το 1-5. Σε κάθε πόρτα κρύβεται ένα μικρό ζωάκι για ανάπτυξη του λεξιλογίου. Διαστάσεις δέντρου 30Χ26Χ10εκ
€46,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές