Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Λεξιλόγιο
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Βασικά ρήματα

48 πραγματικές φωτογραφίες διαστάσεων 21x15cm από γυαλιστερό χαρτόνι με τα πιο συνηθισμένα και αναγνωρίσιμα ρήματα, όπως χορεύω, πηδάω, τρέχω, κοιμάμαι, πλένομαι κτλ.
€50,00

Βασικές αλληλουχίες.

Βασικές αλληλουχίες. 48 πραγματικές φωτογραφίες αλληλουχιών 3 βημάτων. Διαδοχικές ενέργειες για την κατανόηση του πριν και του μετά. Από γυαλιστερό χαρτόνι διαστάσεων 14,8x14,8cm.
€50,00

Γνώριμα ρήματα

48 πραγματικές φωτογραφίες διαστάσεων 21x15cm από γυαλιστερό χαρτόνι που απεικονίζουν ρήματα τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά και είναι πολύ γνωστά στα παιδιά.
€50,00

Εικόνες συμβίωση

Εκφράστε τις ιδέες σας, επικοινωνήστε, συζητήστε για τις διάφορες καταστάσεις που αφορούν το σχολείο και τον κόσμο των παιδιών. 13 posters από την καθημερινή ζωή των παιδιών. Σε κάθε ένα εμφανίζονται 20 διαφορετικές ενέργειες και συμπεριφορές. Η λεπτομερής παρατήρηση των χαρακτήρων και των πράξεών τους ενθαρρύνει τα παιδιά να συζητήσουν, να σκεφτούν και να αναπτύξουν τρόπους συμβίωσης και καλής συμπεριφοράς, στο σχολείο, στην οικογένεια και στην κοινωνία.Διάσταση poster :40x52cm.
€68,00

Ελληνικά μαγνητικά γράμματα

207 μαγνητικά ελληνικά γράμματα από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό σε ξύλινη κασετίνα αποθήκευσης.Το σετ περιλαμβάνει κεφαλαία και πεζά γράμματα, τονιζόμενα, δίφθογκους, κτλ.
€67,00

Ελληνικά μαγνητικά γράμματα μικρή κασετίνα

Ελληνικά μαγνητικά γράμματα. 90 μαγνητικά ελληνικά γράμματα από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό σε ξύλινη κασετίνα αποθήκευσης.Το σετ περιλαμβάνει κεφαλαία και πεζά γράμματα, κτλ.
€25,00

Επαγγέλματα.

Επαγγέλματα. Ξύλινη κασετίνα συσχετισμού με 6 ξύλινες καρτέλες που απεικονίζουν διαφορετικά επαγγέλματα και 60 μικρότερα ξύλινα καρτελάκια με μεμονωμένα αντικείμενα. Τα παιδιά ταυτίζουν τα επαγγέλματα με τα εργαλεία τους, συζητούν γι αυτά αλλά και για τη διαφορετικότητα κάθε επαγγέλματος.
€74,00

Επιτραπέζιο "Διάβασε τη σκέψη μου"

Διάβασε τη σκέψη μου! Χάρτινο παιχνίδι λογικής και παρατηρητικότητας. Συγκεντρωθείτε, θέσετε τις σωστές ερωτήσεις και σίγουρα θα πετύχετε! 80 κάρτες μοτίβα για "ανάγνωση της σκέψης".
€12,00

Ιστορίες λογικής σειράς "Κίνδυνος"

Η ανάπτυξη λεξιλογίου των παιδιών αποτελεί βασικό μέλημα τόσο των γονιών όσο και των παιδαγωγών. Οι ιστορίες αυτές ενθαρρύνουν την προοδευτική εκμάθηση και ανάπτυξη της προφορικής και της γραπτής γλώσσας.Με ένα σύστημα αυτοδιόρθωσης στο πίσω μέρος, βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν σωστά την κάθε ιστορία.Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση των ηρώων και να προβληματιστούν για την κάθε κατάσταση. 6 διαφορετικές ιστορίες των 5 επιπέδων η κάθε μία σε καρτέλες διαστάσεων 150x150x1mm.Θέματα : ατύχημα με ποδήλατο, ατύχημα στην πισίνα, άγνωστος, ασανσέρ, συναγερμός φωτιάς, πολυκατάστημα.
€43,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές