Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Λεξιλόγιο
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Ιστορίες Λογικής Σειράς "Υπευθυνότητα"

Η ανάπτυξη λεξιλογίου των παιδιών αποτελεί βασικό μέλημα τόσο των γονιών όσο και των παιδαγωγών. Οι ιστορίες αυτές ενθαρρύνουν την προοδευτική εκμάθηση και ανάπτυξη της προφορικής και της γραπτής γλώσσας.Με ένα σύστημα αυτοδιόρθωσης στο πίσω μέρος, βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν σωστά την κάθε ιστορία.Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση των ηρωών και να προβληματιστούν για την κάθε κατάσταση. 6 διαφορετικές ιστορίες των 5 επιπέδων η κάθε μία σε καρτέλες διαστάσεων 150x150x1mm.Θέματα : υπευθυνότητα, συγκέντρωση, φροντίδα, κουράγιο, προσωπική υγιεινή, παροχή βοήθειας.
€43,00

Ιστορίες στο σπίτι

Ένας μεγάλος μαγνητικός πίνακας που απεικονίζει ένα σπίτι με αυλή και 8 μικρές μαγνητικές κάρτες με χώρους από το εσωτερικό του σπιτιού. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται και 6 μαγνητικές φιγούρες. Τα παιδιά αναπαράγουν ή δημιουργούν μια ιστορία από την αρχή ως το τέλος. Ο μαγνήτης κάνει δυνατή την κίνηση των ηρώων και ζωντανεύει την ιστορία. Διαστάσεις πάνελ 47χ37εκ
€66,00

Καθημερινά αντικείμενα.

Καθημερινά αντικείμενα. 48 πραγματικές φωτογραφίες διαστάσεων 21x15cm από γυαλιστερό χαρτόνι με τα πιο συνηθισμένα και αναγνωρίσιμα αντικείμενα του σπιτιού.
€50,00

Καθημερινή ζωή

Εικόνες που ενισχύουν το λεξιλόγιο των παιδιών, ενθαρρύνουν τη συγκέντρωση και την ταξινόμηση αντικειμένων. 6 σειρές φωτογραφιών διαστάσεων 12x8,5cm και θέμα: παιχνίδια, ρουχισμός, μέσα μεταφοράς, ζώα φάρμας, μουσικά όργανα, υγιεινή
€18,00

Καρτέλες πρώτης ανάγνωσης

Σετ 64 καρτέλες από σκληρό χαρτόνι διαστάσεων 25x35cm σύμφωνες με τα βιβλία του οργανισμού.
€30,00

Κατηγορίες 2η έκδοση

Σετ από 96 φωτογραφίες διαφόρων κατηγοριών (φαγητό, ρούχα,ζώα, οικιακά αντικείμενα κλπ) διαστάσεων 9,5x9,5cm από γυαλιστερό χαρτόνι. Ένα παιχνίδι ομαδοποίησης, κατηγοριοποίησης, μνήμης, λεξιλογίου.
€55,00

Κατηγορίες.

Κατηγορίες. Σετ από 96 ζευγάρια όμοιων καρτών διαφόρων κατηγοριών διαστάσεων 9,5x9,5cm από γυαλιστερό χαρτόνι. Ένα παιχνίδι ομαδοποίησης, κατηγοριοποίησης, μνήμης, λεξιλογίου.
€55,00

Λόττο ήχων για μικρά παιδιά.

Λόττο ήχων για μικρά παιδιά. 6 μεγάλες φωτογραφίες διαστάσεων 33x22,7cm όπου τα παιδιά πρέπει να αναγνωρίσουν 30 γνώριμους ήχους καθημερινότητας. Πριν αλλά και μετά από αυτό τα παιδιά παρατηρούν, περιγράφουν, εστιάζουν στις λεπτομέρειες και αναπτύσσουν τον προφορικό λόγο.
€49,00

Λύση προβλημάτων

48 πραγματικές φωτογραφίες διαστάσεων 21x15cm από γυαλιστερό χαρτόνι στις οποίες απεικονίζονται καθημερινά προβλήματα και δύο πιθανές λύσεις. Υλικό που ενθαρρύνει τη λογική σκέψη και την ανάπτυξη λεξιλογίου.
€50,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές