Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

More Basic Verbs.

Κωδικός προϊόντος: 5961
Κατασκευαστής: SPEECHMARK
More Basic Verbs.Συλλογή από 36 πραγματικές φωτογραφίες διάστασης Α5 που απεικονίζουν ενέργειες μέσα από την καθημερινή ζωή. Παρατηρήστε τις φωτογραφίες, αναπτύξτε το διάλογο και το λεξιλόγιό σας.
€50,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη SPEECHMARK

Για πάνω από 30 χρόνια η αγγλική εταιρεία Speechmark βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παροχής ποιοτικής βοήθειας και εκπαιδευτικών εργαλείων για τους επαγγελματίες που εργάζονται στη Λογοθεραπεία, την Ψυχική υγεία, τη Φροντίδα ηλικιωμένων, τις Ειδικές ανάγκες και όλους τους εκπαιδευτικούς του κόσμου!
Τα προϊόντα της αναπτύχθηκαν, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από τους τελικούς χρήστες, ειδικούς θεραπευτές, ιατρούς, δασκάλους κτλ με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς κάθε ασθενή ή χρήστη.
Διανέμονται σε όλο τον κόσμο και είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε γλώσσα, καθώς οι φωτογραφίες τους δεν περιέχουν κείμενα. Η υψηλή ποιότητα του περιεχομένου όλων των εκδόσεων, η σαφής τυπογραφία και οι καθαρές εικόνες κάνουν τις κάρτες της εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα κατανοητές ακόμα και από τα πολύ μικρά παιδιά.

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Skate.

Skate. Πλαστικό ιδιαίτερα ανθεκτικό skate με 4 ρόδες διαστάσεων 40x31cm. Σηκώνει μέχρι 50kgr.
€34,00

Βασικά ρήματα.

Βασικά ρήματα. 48 πραγματικές φωτογραφίες διαστάσεων 21x15cm από γυαλιστερό χαρτόνι με τα πιο συνηθισμένα και αναγνωρίσιμα ρήματα, όπως χορεύω, πηδάω, τρέχω, κοιμάμαι, πλένομαι κτλ.
€50,00