Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Παιχνίδια ψυχοκινητικής
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

¨Ποτάμι και νησάκια"

Σετ ψυχοκινητικής ιδανικό για εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο. Από πολύ ανθεκτικό πλαστικό. Ένα σετ που μπορεί να προσφέρει αμέτρητες επιλογές για την κατάρτιση ισορροπίας, ασκήσεις κίνησης και ομαδικό παιχνίδι.
€245,00

Carousel.

Carousel. Στρυφογυριστό τραπέζι ιδιαίτερα σταθερό, ανθεκτική κατασκευή που απαιτεί ισορροπία και δεξιοτεχνία κινήσεων. Διαμέτρου 56cm και ύψους 34cm. Το πλαστικό κάθισμα είναι εργονομικό επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων και ο σκελετός μεταλλικός με αντιολισθητικά πέλματα.
€150,00

Looping.

Looping. Από αφρώδες υλικό μήκους 38cm. Απαιτεί δεξιοτεχνία, συντονισμό ματιού χεριού και συγκέντρωση.
€13,00

Mini μπάλες.

Mini μπάλες. Μικρές εύκολες στο πιάσιμο πλαστικές μπάλες σε 4 χρώματα. Σετ 12 τεμαχίων, διαμέτρου 14cm και βάρους 55gr
€28,00

Roller.

Roller. Κυλινδρικό σχήμα διαστάσεων 30x36cm ασφαλές στη χρήση, από μαλακό πλαστικό ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η κατασκευή του είναι τέτοια έτσι ώστε να είναι αθόρυβο και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ξύλινο πάτωμα με αποφυγή κραδασμών και χτυπημάτων. Απαιτεί ιδιαίτερη συγκέντρωση, ισορροπία, έλεγχο κινήσεων και συντονισμό.
€95,00

Skate.

Skate. Πλαστικό ιδιαίτερα ανθεκτικό skate με 4 ρόδες διαστάσεων 40x31cm. Σηκώνει μέχρι 50kgr.
€34,00

Surfer δαπέδου.

Surfer δαπέδου. Πλαστική εργονομική βάση στηριζόμενη σε ρόδες διαστάσεων 56x37x14cm. Ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερος για αποφυγή ατυχημάτων των μικρών παιδιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξαπλωμένη, καθιστή αλλά και όρθια θέση. Η απόσταση της βάσης από το έδαφος είναι ιδανική ώστε να χωράνε τα χέρια των παιδιών χωρίς να ακουμπούν και να χτυπούν στο πάτωμα. Εξασκεί όλο το σώμα, προσφέροντας ευχαρίστηση και διασκέδαση στα παιδιά.
€95,00

Throwing game.

Throwing game. Υφασμάτινο παιχνίδι στόχου σε μεταλλική βάση διαστάσεων 70x67cm. Στο σετ περιλαμβάνονται και 6 μαλακά μπαλάκια ρίψεων.
€120,00

XXL Find Monty!

Καθώς η γάτα Monty κρύβεται από το σκύλο, δημιουργεί ένα χάος στο δωμάτιο! Ρίχνει κάτω το μαξιλάρι, το κουβερτάκι...και πού είναι τώρα? Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για παίκτες με καλή μνήμη, παρατήρηση...που πάντα ξέρουν πού κρύφτηκε η γάτα την τελευταία φορά. Παίζοντας τα παιδιά αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους και αντιλαμβάνονται όλες τις διαστάσεις του χώρου.
€74,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές