Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Φουσκωτό Σετ Πλανητών

Κωδικός προϊόντος: LER2434
Κατασκευαστής: LEARNING RESOURCES
Φουσκωτό σετ πλανητών και ήλιου 11 τεμαχίων με αναλογία διαστάσεων.
62,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Εικόνα για τον εκδότη LEARNING RESOURCES

Το ταξίδι στο χώρο της μάθησης ξεκίνησε για την εταιρεία το 1994, για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προϊόντων σε σχολεία αλλά και σπίτια σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη. Η εταιρεία αναπτύχθηκε και το 2006, η επιχείρηση απέκτησε ιδιαίτερα εκπαιδευτικό χαρακτήρα ,με κοινό στόχο στην παροχή διασκέδασης και βιωματική εμπειρίας μάθησης για τα παιδιά.
Σύμφωνα με την εταιρεία, ¨η κληρονομιά και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας, δίνοντάς τη δυνατότητα για συνεχή εξέλιξη, καθώς η επιχείρησή συνεχίζει να αυξάνεται, καλύπτοντας τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, των γονέων και των άλλων συμβούλων, ενώ επιτρέπει στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο τους μέσα από την εξερεύνηση, τη φαντασία και το πιο σημαντικό τη διασκέδαση¨!
Φιλοσοφία της αγγλικής εταιρείας αποτελούν τα παρακάτω:
"Ποιότητα" - Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός ποιοτικού προϊόντος που θα επιτρέψει σε κάθε παιδί να κατακτήσει τη μάθηκσ και να επιτύχει!
"Πάθος" - Έχουμε πάθος σε αυτό που κάνουμε και τα προϊόντα που διαθέτουμε στην αγορά με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και προσφορά.
"Διασκέδαση" - Στο σχολείο, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε μια δια βίου αγάπη της μάθησης. Με απλά λόγια, η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού - αγαπάμε τη μάθηση και ελπίζουμε ότι θα την αγαπήσετε και εσείς!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 5+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ποια είναι η Διαφορά;

Σετ από 24 ζευγάρια γυαλιστερών καρτών (21x15cm) με 3 διαφορές μεταξύ τους. Ενθαρρύνουν την παρατήρηση και αναπτύσσουν το λεξιλόγιο των παιδιών!
50,00 €

Βασικές Αλληλουχίες

Βασικές αλληλουχίες με 48 πραγματικές φωτογραφίες αλληλουχιών 3 βημάτων. Διαδοχικές ενέργειες για την κατανόηση του πριν και του μετά. Διαστάσεις: 14,8x14,8cm
45,00 €

Ιστορίες Λογικής Σειράς Υπευθυνότητα

Η ανάπτυξη λεξιλογίου των παιδιών αποτελεί βασικό μέλημα τόσο των γονιών όσο και των παιδαγωγών. Οι ιστορίες αυτές ενθαρρύνουν την προοδευτική εκμάθηση και ανάπτυξη της προφορικής και της γραπτής γλώσσας. Με ένα σύστημα αυτοδιόρθωσης στο πίσω μέρος, βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν σωστά την κάθε ιστορία. Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση των ηρώων και να προβληματιστούν για την κάθε κατάσταση. Περιλαμβάνονται 6 διαφορετικές ιστορίες των 5 επιπέδων η κάθε μία με θέμα: υπευθυνότητα, συγκέντρωση, φροντίδα, κουράγιο, προσωπική υγιεινή, παροχή βοήθειας. Διαστάσεις: 150x150x1mm
45,00 €