Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Ελληνικά Μαγνητικά Γράμματα (μικρή κασετίνα)

Κωδικός προϊόντος: 021105Α
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Κασετίνα με 90 μαγνητικά ελληνικά γράμματα από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό σε ξύλινη κασετίνα αποθήκευσης.Το σετ περιλαμβάνει κεφαλαία και πεζά γράμματα, κτλ.
25,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Μαριονέττα Κοριτσάκι

Ξύλινη εκφραστική μαριονέττα. Ύψος: 20cm
25,00 €

Toys for Life-Να σου πω μια ιστορία

Τοποθετήστε 4 κάρτες σε μία λογική αλληλουχία και δημιουργήστε μία ιστορία. Αναπτύξτε τη λογική σκέψη και την αφήγηση ιστοριών. Ένα παιχνίδι που ενθαρρύνει τα παιδιά να δημιουργήσουν ιστορίες, ενώ διαθέτει και σύστημα αυτοέλεγχου. Το σετ περιλαμβάνει 20 ξύλινες κάρτες με εικόνες (5x5cm) και εγχειρίδιο οδηγιών, συσκευασμένα σε μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (21x12x6cm).
18,00 €

Γεωπίνακες

Σετ 6 γεωπίνακες (15x15cm) διπλής όψεως σε διάφορα χρώματα. Στο σετ συμπεριλαμβάνεται 24 ασκήσεις και χρωματιστά λαστιχάκια.
17,00 €