Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Εργονομικό μαρκαδοράκι 0,7mm

Κωδικός προϊόντος: 24000
Κατασκευαστής: CAPI - NEXUS
Μαρκαδοράκι με εργονομική λαβή. Κατάλληλο τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες. Δέχεται ανταλλακτικό σε μπλε ή μαύρο χρώμα.
1,90 €
Εικόνα για τον εκδότη CAPI - NEXUS

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των παιδιών 3-12 ετών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία καινοτόμων υλικών και παιδαγωγικών πακέτων, ιδιαίτερα χρήσιμων για κάθε εκπαιδευτικό αλλά και γονέα. Με υλικά υψηλής ποιότητας και έξυπνες ιδέες, τα προϊόντα με τη χρήση τους βοηθούν τα παιδιά να αναπτυχθούν σωστά και υπεύθυνα αποκτώντας ιδιαίτερες δεξιότητες για το μέλλον! Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά , όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Επίσης η εταιρεία συνεργάζεται με την αγγλική εταιρεία NEXUS, η οποία αποτελεί κορυφαίο προμηθευτή των σχολείων της Ιρλανδίας και της Αγγλίας. Με μία ομάδα 50 συμβόλων σχεδιάζει και παράγει χρήσιμα εργαλεία για κάθε δάσκαλο αλλά κια μαθητή όλου του κόσμου. Επιπλέον η εταιρεία NEXUS παρέχει μία πλήρη συλλογή προϊόντων γραφής αναγνωρισμένων από το "National Handwriting Assocciation". Η οργάνωση αυτή έχει θέση ως στόχο της την ευαισθητοποίηση της σωστής και καλής γραφής.
Μία σωστή γραφή αποτελεί ζωτικό μέρος της παιδείας κάθε ανθρώπου!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λαβή για μολύβι

Μεγάλη, άνετη λαβή που βοηθάει τη σωστή τοποθέτηση των δακτύλων κάθε φορά. Ο σχεδιασμός της καθιστά δύσκολο να τοποθετηθούν λάθος τα δάχτυλα.
4,50 €

Ανταλλακτικό μελάνι

Σετ 5 αμπούλες με ανταλλακτικό μελάνι σε μπλε ή μαύρο χρώμα για το εργονομικό μαρκαδοράκι (Κωδ. 24000).
0,30 €