Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Educo-Κουμπιά & Κορδόνια

Κωδικός προϊόντος: 136011
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Σετ 200 πολύχρωμα κουμπιά για ποικίλες δραστηριότητες. Έχουν από 1 έως 5 τρύπες που είναι κατάλληλες για κορδόνια και προσφέρονται για ομαδοποίηση ή διαχωρισμό χρωμάτων και μοτίβων.
28,00 €
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Πλαστικές Αλυσίδες Γεωμετρικών Σχημάτων

Εκπαιδευτικό πακέτο με 360 πλαστικές αλυσίδες σε 6 διαφορετικά χρώματα και 3 γεωμετρικά σχήματα (τετράγωνο, τρίγωνο, κύκλος). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναγνώριση χρωμάτων, γεωμετρικών σχημάτων, ομαδοποίηση, μοτίβα. Διαστάσεις τετραγώνου: 3x3cm Πάχος αλυσίδας: 0,4cm
20,00 €

Educo-Bίδες

Σετ 32 βίδες και 32 παξιμάδια σε 4 σχήματα, 4 χρώματα και 4 διαμέτρους. Μέσο ύψος: 6cm
28,00 €

Toys for Life-Βλέπω και περνάω

Δημιουργήστε πολύχρωμα σχέδια περνώντας τα κορδόνια στις καρτέλες. Χρησιμοποιήστε την κενή πλευρά για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια. Το παιχνίδι περιέχει 4 ξύλινες καρτέλες (16,5x15,5cm) και 12 κορδόνια από βαμβάκι σε 4 χρώματα, σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x21x6cm).
30,00 €