Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προτάσεις έως 20€
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Kanoodle Jr. Brain

Παίξτε και διασκεδάστε εξασκώντας την αντίληψη του χώρου. Εκπαιδευτικό παιχνίδι , ιδανικό και για τις εκδρομές, περιλαμβάνοντα 60 διαφορετικές αποστολές.
20,00 €

Match and Mix Οχήματα

Ξύλινο παζλ συνδυασμών οχημάτων. Ενθαρρύνει το λόγο, την ανάπτυξη του λεξιλογίου των μικρών παιδιών και την επικοινωνία με τους συνομιλητές τους. Διαστάσεις: 336x289x9mm
18,00 €

Match and Mix Παιδιά

Ξύλινο παζλ match and mix όπου τα παιδιά μπορούν να ταιριάξουν τα κομμάτια του σε πλήρη διάταξη, να δημιουργήσουν το δικό τους φανταστικό πρόσωπο, να παίξουν ένα παιχνίδι μνήμης, να δημιουργήσουν ιστορίες με τα πρόσωπα, να ταυτιστούν με κάποιο χαρακτήρα. Διαστάσεις: 336x289x9mm
18,00 €

Mecanico

Μηχανική κατασκευή 81 τεμαχίων. Γίνε ένας μικρός μηχανικός και δημιούργησε αντικείμενα από τον πραγματικό κόσμο γύρω σου. Από ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό με δυνατότητες πολλαπλής κατασκευής. Στο σετ συμπεριλαμβάνονται και 6 κάρτες μοντέλα αντιγραφής με λεπτομέρειες κατασκευής.
18,00 €

Nawito Περιβάλλον Ζώων

Σετ 9 εκπαιδευτικά παζλ που καθένα συνδέει 4 διαφορετικά ζωάκια με το κοινό περιβάλλον στο οποίο βρίσκουν τροφή, προστατεύονται από τους εχθρούς και απολαμβάνουν τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες.
22,00 €

Nawito Φρούτα

Πώς αναπτύσσεται ένα ακτινίδιο; Πώς είναι η φράουλα στο εσωτερικό της; Μέσα από 10 εκπαιδευτικά παζλάκια 3 κομματιών το καθένα, τα παιδιά μαθαίνουν για όλη την πορεία ανάπτυξης των φρούτων, από τη φύτευση μέχρι την ωρίμανση οπότε τα φρούτα είναι και έτοιμα για κατανάλωση.
19,00 €

Play Foam

Υλικό εύκολο στη χρήση που θα μπορούσε ίσως να αντικαταστήσει την πλαστελίνη σας! Δε λερώνει τα χέρια, τα ρούχα, δε διαλύεται αν πέσει στο πάτωμα και δε στεγνώνει στον αέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Το σετ περιλαμβάνει playfoam σε 6 διαφορετικά χρώματα.
15,00 €

Playfoam Jumbo Pod Γοργόνα

Ειδική έκδοση του εύπλαστου υλικού playfoam! Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα με πούλιες ασημένια αστεράκια.
3,00 €

Playfoam Jumbo Pod Μονόκερος

Ειδική έκδοση του εύπλαστου υλικού playfoam! Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα με πούλιες χρυσά αστεράκια.
3,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές