Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Ιδέες για Βάπτιση
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Nienhuis Montessori-Batting Ball

Μπάλα κατασκευασμένη από νήμα, με κουδουνάκι στο εσωτερικό της. Βοηθάει στην ενδυνάμωση των χεριών.
15,00 €

Nienhuis Montessori-Kicking Ball

Μαλακή, υφασμάτινη μπάλα με σχεδιασμό ιαπωνικής έμπνευσης. Η διάμετρος της μπάλας είναι περίπου 15cm και δημιουργείται από τρίγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες, που ενώνονται μεταξύ τους. Στο κάτω μέρος της μπάλας υπάρχει κουδουνάκι που αποτελεί ισχυρό ακουστικό ερέθισμα. Η μπάλα κρεμιέται εύκολα και πρέπει να βρίσκεται σε ύψος, προσβάσιμο στα πόδια του μωρού. Ενισχύει την ανάπτυξη της κίνησης.
20,00 €

Nienhuis Montessori-Mobile Gobbi

Μοντεσσοριανό Μόμπιλο Gobbi, ιδανικό για χρήση από 3 μηνών, όταν το βρέφος μπορεί να δει όλο το χρωματικό φάσμα. Περιλαμβάνονται 5 σφαίρες σε διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος, κατασκευασμένες από νήμα. Ενισχύει την αντίληψη των χρωμάτων, την οπτική διάκριση και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η πιο σκουρόχρωμη σφαίρα θα πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στο πρόσωπο του παιδιού και η πιο ανοιχτόχρωμη, μακρύτερα.
37,00 €

Nienhuis Montessori-Mobile Χορευτές

Μοντεσσοριανό Μόμπιλο με χορευτές που κινούνται με τη ροή του αέρα και απορροφούν το φως από διαφορετικές γωνίες. Ένα πολύ καλό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, ότι ακόμα και όταν τα αντικείμενα κινούνται, τα χρώματα και τα σχήματα παραμένουν.
37,00 €

Nienhuis Montessori-Munari Mobile

Το Μοντεσσοριανό Μόμπιλο Munari είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για τους 2 πρώτους μήνες ζωής. Η υψηλή αντίθεση του μαύρου και του άσπρου χρώματος είναι περισσότερο ορατές, κατά το διάστημα που αναπτύσσεται η όραση των παιδιών. Βοηθάει τα παιδιά να συγκεντρωθούν σε κάτι συγκεκριμένο. Τα διαφορετικά ύψη των αντικειμένων ενισχύουν την οπτική ανάπτυξη, καθώς τα μικρά παιδιά παρακολουθούν το ένα μετά το άλλο.
37,00 €

Nienhuis Montessori-Λαβή Λουλούδι από νήμα

Μοντεσσοριανή λαβή δαχτυλίδι, που περιβάλλεται από νήμα, σε σχήμα λουλουδιού. Είναι ιδανικό για την ενίσχυση των μυών των χεριών των μικρών παιδιών, αρπάζοντάς το και κρατώντας το.
15,00 €

Nienhuis Montessori-Μπλεγμένοι Δίσκοι

Ξύλινοι, κόκκινοι, μπλεγμένοι δίσκοι για κράτημα και εξερεύνηση.
10,00 €

Nienhuis Montessori-Ξύλινη Βάση Δραστηριοτήτων για Μόμπιλο

Ξύλινη βάση δραστηριοτήτων για να κρεμώνται τα διαφορετικά Μόμπιλο. Μεταφέρεται και συναρμολογείται εύκολα, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Είναι κατασκευασμένο στο κατάλληλο ύψος, ώστε να είναι προσβάσιμο από τα πολύ μικρά παιδιά, στους πρώτους μήνες ζωής.
85,00 €

Nienhuis Montessori-Ξύλινος Κρίκος

Ξύλινος κρίκος σε μπλε χρώμα, ιδανικός για να κρατηθεί από πολύ μικρά χεράκια. Μπορεί να κρεμαστεί από την Ξύλινη Βάση Δραστηριοτήτων για Μόμπιλο, με κωδικό 048700.
10,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές