Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters
Προβλήματα Όρασης
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Educo-Κύλινδροι Βάρους

Σετ 12 πλαστικοί κύλινδροι, διαφορετικού βάρους σε ξύλινη βάση (38x13cm). Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναγνώριση και κατανόηση των διαφορετικών ήχων, ομαδοποίηση, ταξινόμηση (πχ ανά βάρος, όμοια βάρη κλπ) και για πολλούς ακόμα εκπαιδευτικούς σκοπούς.
45,00 €

Educo-Μουσικοί Σωλήνες

Σετ 12 σωλήνες σε ξύλινη βάση οι οποίοι ανά δύο είναι γεμάτοι με όμοια υλικά έτσι ώστε να παράγονται διαφορετικοί ήχοι που μπορούν να ταξινομηθούν (πιο δυνατός, πιο μαλακός, κλπ.) και να βρεθούν τα όμοια ζευγάρια. Διαστάσεις βάσης: 38x13cm
42,00 €

Educo-Σφηνώματα Γεωμετρικών Σχημάτων

Ξύλινες ενσφηνώσεις 16 τεμαχίων γεωμετρικών σχημάτων. Διαστάσεις: 34x34cm
38,00 €

Educo-Σχήματα Αφής

Αναγνώρισε τα σχήματα μόνο με την αφή! Σετ 12 ξύλινα πλακάκια με διαφορετικά μοτίβα, 12 πλαστικά καρτελάκια που απεικονίζουν τα μοτίβα και 1 μολύβι.
64,00 €

Geometrix

Ξύλινα γεωμετρικά κομμάτια σε 3 χρώματα που τοποθετούνται σε πλαστικούς δίσκους με σχήματα πραγματικού μεγέθους ή μειωμένης κλίμακας, χρωματιστά, ασπρόμαυρα ή απλώς σκιαγραφημένα. Το σετ περιλαμβάνει 132 γεωμετρικά κομμάτια, 6 πλαστικούς δίσκους και 48 κάρτες-μοντέλα.
80,00 €

Mini Τάπητες Διαφορετικής Υφής

Σετ 6 αντιολισθητικοί τάπητες διαφορετικής υφής (δέρμα φιδιού, glitter, γρασίδι, γυαλόχαρτο, βελούδο και χαλιού). Τοποθετήστε τους στο πάτωμα ή στον τοίχο, ξεκινήστε το παιχνίδι και αναπτύξτε την αίσθηση της αφής. Διαστάσεις: 20x25cm
47,00 €

Nienhuis Montessori-Rough And Smooth Boards Set

Εκπαιδευτικό σετ με 3 πίνακες, που βοηθάει στην ανάπτυξη της αίσθησης της αφής και προετοιμάζει το χέρι για τη γραφή. Ο πρώτος πίνακας εισάγει την αντίθεση σκληρής και μαλακής επιφάνειας. Ο δεύτερος πίνακας βοηθάει στο συντονισμό των δακτύλων και αναπτύσσει την επιδεξιότητά τους. Ο τρίτος πίνακας παρουσιάζει τις διαβαθμίσεις των υφών, από την πιο μαλακή στην πιο τραχειά. Διαστάσεις: 24x13cm
45,00 €

Nienhuis Montessori-Sound Boxes

Δύο σετ από 6 ξύλινα κυλινδρικά μουσικά κουτιά, βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν την ένταση του ήχου. Ταξινομήστε τα με βάση την ένταση, δημιουργήστε διαφορετικούς ήχους σε ζευγάρια και παίξτε.
160,00 €

Nienhuis Montessori-The red rods

Οι κόκκινες ράβδοι αναπτύσσουν την οπτική διάκριση του μήκους, ενώ το ύψος, το χρώμα και το πλάτος παραμένουν σταθερό. Δέκα ξύλινες ράβδοι αυξάνονται σε μήκος σε ίσες μονάδες από 10cm έως 1 μέτρο.
172,00 €
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα
Κατασκευαστές