Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Καθημερινή Ασφάλεια

Κωδικός προϊόντος: 337135
Κατασκευαστής: NATHAN
Εικόνες από καθημερινές καταστάσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν κινδύνους. Περιλαμβάνονται 4 μεγάλες αφίσες (με σκηνές καθημερινής ζωής, την κουζίνα, το καθιστικό, το μπάνιο, τον κήπο), 40 μαγνητικά καρτελάκια με επικίνδυνες ενέργειες και 28 κάρτες (8x12cm). Διαστάσεις αφίσας: 53x33cm
€63,00
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Λαχανόκηπος Ταξινόμησης

Εκπαιδευτικό παιχνίδι που θέτει την έννοια της ταξινόμησης και εισάγει τα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο στα μαθηματικά. Το σετ αποτελείται από 5 καλαθάκια και 25 λαχανικά (σε 5 σχέδια και 5 χρώματα).
€35,00