Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Κρουαζιέρα

Κωδικός προϊόντος: 523267
Κατασκευαστής: EDUCO – HEUTINK
Ξύλινο παζλ 49 κομματιών με θέμα το κρουαζιέρα. Παίζοντας και φτιάχνοντας το παζλ, τα παιδιά συζητούν για το θέμα και εξοικειώνονται με αυτό. Διαστάσεις: 40x40cm
18,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Εικόνα για τον εκδότη EDUCO – HEUTINK

"Παίξε, μάθε και ζήσε χαρούμενα", αυτή είναι η φιλοσοφία της Ολλανδικής εταιρείας!
Η εταιρεία κάνει τη μάθηση ενδιαφέρουσα, προκλητική και διερευνητική. Όλα της τα προϊόντα προωθούν τα παιδιά να παίξουν και ως αποτέλεσμα να αναπτύξουν συγκεκριμένες, πολύ σημαντικές δεξιότητες με φυσικό τρόπο και να μάθουν παίζοντας. Με το σύνολο των προϊόντων της παρέχει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τη μάθηση και τη διδασκαλία, κατηγοριοποιώντας τα σε διαφορετικές ενότητες με ξεχωριστή δεξιότητα και αναπτυξιακό στόχο η κάθε μία. Για το λόγο αυτό, παίζοντας με ένα παιχνίδι της εταιρείας ή φτιάχνοντας ένα παζλ, διεγείρεται αποτελεσματικά η εμπειρία εκμάθησης.
Στον όμιλο της Ολλανδικής εταιρείας ανήκουν επίσης η "Jegro" η "Montessori" και η "Toys for life".

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 4+
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Στοιβάζω τα δαχτυλίδια

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να συμπληρώσετε πρώτος τη ράβδο σας ρίχνοντας το ζάρι για να συλλέξετε τα δαχτυλίδια. Εξασκηθείτε στο μέτρημα, στην πρόσθεση και στην αφαίρεση. Το παιχνίδι περιέχει 1 ξύλινη βάση (16,8x6,3cm), 30 ξύλινα δαχτυλίδια σε 3 χρώματα, 1 ξύλινο ζάρι με χρώματα (2,5cm) και 1 ξύλινο ζάρι με αριθμούς (2,5cm), σε χάρτινο μαγνητικό κουτί αποθήκευσης (23x12x6cm).
25,00 €

Παζλ 1-5

Ένα συνδυαστικό παιχνίδι για την εκμάθηση των γεωμετρικών σχημάτων! Τα πέντε χάρτινα κομμάτια του παζλ συνδυάζονται με τα 15 ξύλινα ζωάκια και βοηθούν τα παιδιά στην κατανόηση των αριθμών και των ποσοτήτων.
20,00 €

Κολύμβηση

Ξύλινο παζλ 64 τεμαχίων με θέμα την κολύμβηση. Παίζοντας και φτιάχνοντας το παζλ, τα παιδιά συζητούν για το θέμα και εξοικειώνονται με αυτό. Διαστάσεις: 40x40cm
24,00 € 29,00 €