Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Ξύλινα Μαγνητάκια

Κωδικός προϊόντος: 339407
Διαθεσιμότητα: 4 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: NATHAN
Σετ 32 ξύλινα μαγνητάκια σε 8 διαφορετικά σχέδια, σπιτάκι, ελέφαντας, φάλαινα, αρκουδάκι, καραμέλα, ανθρωπάκι, καμηλοπάρδαλη, μπλούζα. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε ή να τα ζωγραφίσετε. Επίσης, στην επιφάνειά τους μπορείτε να κολλήσετε χαρτί ύφασμα ή οποιοδήποτε διακοσμητικό. Μέσο μήκος: 6cm
15,00 €
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Ξύλινο Ανοιχτήρι

Ξύλινο ανοιχτήρι (αγόρι, κορίτσι) για να το ζωγραφίσετε όπως θέλετε! Διαστάσεις: 60x100mm
1,80 €

Μαγνητικό Tangram

Το γνωστό παιχνίδι Tangram σε έκδοση ταξιδιού. Το σετ αποτελείται από 7 μαγνητικά αφρώδη σχήματα και διάφορες ασκήσεις.
9,00 €