Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
sales
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Παιδική Χαρά Village

Κωδικός προϊόντος: 1002B
Κατασκευαστής: DIMOGROUP
Παιδική χαρά με ένα μικρό πύργο με σκεπή, μία τσουλήθρα, 1 πλατφόρμα, 1 τρίλιζα, 1 αισθητηριακό πίνακα αυτοκίνητο και 1 σκάλα. Είναι προσβάσιμη και από παιδιά με αναπηρικό αμαξίδιο. Μέγιστο μήκος: 340cm Χρόνος συναρμολόγησης: 4h Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος: 1165x885cm Ηλικία: 2-12 ετών Επιφάνεια επιρροής: 75,00mq Αριθμός χρηστών: 9 In accordance with the European Standard EN1176.
12.360,00 €
Εικόνα για τον εκδότη DIMOGROUP

Η εταιρεία Dimogroup διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού παιδικής χαράς και εξοπλισμού εξωτερικού χώρου γενικότερα. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή της καλύτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ενθουσιασμός, η φιλοδοξία, η αυθεντικότητα στο σχεδιασμό και η συνεχής αναζήτηση της ποιότητας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Dimogroup.

Κύρια προτεραιότητα για τη Dimogroup είναι η ικανοποίηση των πελατών. Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα τρέχοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αναφορικά με την ποιότητά τους αλλά και την τεχνική τους κατασκευή.