Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλείσιμο
Αναζήτηση
Filters

Παιχνίδι Ψυχοκινητικής με Κάρτες

Κωδικός προϊόντος: 371161
Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα
Κατασκευαστής: NATHAN
Ένας διασκεδαστικός τρόπος να συνδυάσετε ένα παιχνίδι κινήσεων με κάρτες οδηγιών. Κάθε κάρτα περιγράφει έναν τρόπο κίνησης και τον αριθμό των βημάτων που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το ζάρι, μπορείτε να επινοήσετε και δικά σας παιχνίδια. Το σετ περιλαμβάνει 1 μαλακό ζάρι (ακμής: 15cm) με διαφανείς θήκες για τοποθέτηση των καρτών.
49,00 €
Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+
Εικόνα για τον εκδότη NATHAN

Εμπειρία και γνώση στο χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από έναν αιώνα. Γαλλική εταιρεία η οποία προσφέρει παιδαγωγικά παιχνίδια, υλικά για την ανάπτυξη δεξιοτήτων, μικροέπιπλα για συμβολικό παιχνίδι, εξοπλισμό για ψυχοκινητικές δραστηριότητες, προϊόντα που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των παιδιών.
Όλα της τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης τόσο από παιδιά, όσο και από ενήλικες, δοκιμάζονται με τα υψηλότερα standards της αγοράς και συμμορφώνονται με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς και φέρουν το σήμα CE.
Σχεδιάζει και επιλέγει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, το ξύλο που χρησιμοποιεί συχνά προέρχεται από αναγεννημένα δάση, το πλαστικό είναι βιοδιασπώμενο, το χαρτόνι ανακυκλώνεται συστηματικά κτλ.
Με τα προϊόντα της συμβάλλει ενεργά στην εκπαιδευτική πρόοδο και ευτυχία κάθε παιδιού!

Προδιαγραφές προϊόντων
Ηλικία 3+